Personal

3 favorieten van dit moment

24 november 2014

100% natural juice

We beginnen met deze heerlijke sapjes van 100% Natural. De sapjes zijn er in 4 verschillende smaken en La Vida Loca is toch wel mijn favoriet, ik hou gewoon van kokos en ananas! Zoals de naam al zegt zijn de sapjes 100% natuurlijk dus nog gezond ook. Ik weet eigenlijk niet waar je ze normaal kan kopen maar ik haal ze al een hele tijd bij de Action hier in Zoetermeer voor 0,85 cent.

sambal badjak favoriet

Eigenlijk kan deze altijd wel bij mijn favorieten want ik ben gewoon verslaafd aan sambal! Ik eet vooral veel sambal badjak, die vind ik het lekkerst. Waar ik het bij eet? Meestal bij het avond eten, op een tosti of op een gewone boterham met kaas. Ook wissel ik het regelmatig af met een andere soort, op dit moment heb ik Surinaamse sambal, badjak en badjak saus in huis. Die laatste kreeg ik van me moeder en kende ik nog niet, het flesje is super handig om mee te nemen naar bijvoorbeeld me werk. I like it hot and spicy! 😛

3 favorieten van dit moment

Oh yeah wodka baby! En dan niet als simpel shotje zoals de meeste het kennen maar als volwaardige drank. Want als je eenmaal verschillende wodka’s hebt geproefd en puur hebt gedronken weet je pas hoe je er echt van kan genieten. Sinds mijn Rusland trip ben ik wodka dan ook helemaal gaan waarderen. De wodka hierboven is er één met chili smaak, ik vind hem net te scherp om er zo puur van te genieten maar gemixt met cranberrysap is het echt een super lekker drankje voor in het weekend! :)

Zo dit waren de drie favorieten van dit moment, als jullie het leuk vonden dan ga ik vaker en uitgebreider een artikel als deze maken. So let me know!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply