Food

5x Paas Recepten

20 april 2014

Allereerst wil ik iedereen een vrolijk en smakelijk Pasen wensen! Ik ga vandaag gezellig brunchen met familie en genieten van een mooie dag. Voor iedereen die nog wat inspiratie nodig heeft wat betreft het eten, bijvoorbeeld voor morgen op 2e Paasdag, heb ik vijf leuke en lekkere recepten geselecteerd. Die het niet alleen met Pasen goed doen maar de hele lente lang! Dus scroll snel verder en kijk of er wat lekkers voor jouw bij zit. :)

Bananenbrood

Bananenbrood
Hoef ik verder weinig worden aan toe te voegen, banana bread is awesome! Hiermee zul je iedereen blij maken.

Carrotcake

Carrot Cake
Carrot cake oftewel worteltaart is ook al goddelijk lekker en het ziet er super uit! Want niet alleen konijnen houden van wortels. ­čśë

Eiersalade

Eiersalade
Een lekker makkelijk recept voor de klassieker, eiersalade! Heerlijk op een toastje of voor bij de brunch.

Kaneelbroodjes

Kaneelbroodjes
De iets wat dikke kaneelbroodjes zouden op een konijntje moeten lijken haha! Op deze manier kan je wel super makkelijk zelf kaneelbroodjes maken.

Vitello Tonato met Asperges & Ei

Vitello Tonato
En tot slot een geweldig lekker voor- of bijgerecht dat het bij elk Paas menu goed zal doen! Vitello Tonato met groene asperges en ei.

Mocht je nou niet alle ingredi├źnten in huis hebben, op 2e paasdag zijn de meeste supermarkten gewoon open met aangepaste openingstijden. Dus ben je wat vergeten of heb je inspiratie gekregen van mijn recepten, geen probleem, die boodschapjes zijn zo gehaald!

Ik wens iedereen hele fijne en smakelijke dagen!

Hoe is jouw 1e Paasdag?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Nicole | Coco Gold 20 april 2014 at 17:39

    Mjammie, ziet er lekker uit allemaal! Dit artikel herinnert me er weer aan dat ik ├ęcht nog een keer zelf Carrot Cake moet maken! Ga ik snel doen :)

  • Leave a Reply