Event

All You Need is Food event + Foodybox

29 december 2014

Afgelopen kerstavond zat bijna heel Nederland weer voor de buis te kijken naar Robert’s All You Need is Love kerstspecial. Een ruime week daarvoor genoot ik samen met heel wat andere foodies van Robert’s All You Need is Food! Het kerst event van niet Robert ten Brink maar Robert Kroon. Het was een gezellige bijeenkomst van allemaal foodbloggers en merken met interessante presentaties en leuke kraampjes waar we de producten van de merken konden proeven. En natuurlijk liet Robert ons niet met lege handen naar huis gaan, zo kregen we een enorme foodybox mee vol nieuwe en lekkere producten. Waar wij foodies wel raad mee weten!
Zelf volgde ik de presentatie van Daan Sips over Youtube & vloggen, het was erg interessant en het heeft me geïnspireerd! 😉 Ook sprak ik met een aantal leuke food-merken waaronder Cow Under, met hun mooie ribeye heb ik gisteren een heerlijk recept gemaakt. Kortom een geslaagd event van Kroon op het Werk!

All You Need is Food Foodybox

Ik heb in de tussen tijd al een aantal producten gebruikt en ben erg te spreken over alles tot nu toe. Zo zijn Denise en ik erg enthousiast over de Spelt/Speculaas pannenkoekjes van Puur Pannenkoek. Zo heerlijk als ze ruiken, zo smaken ze ook!
Zoals ik hierboven al aangaf is het kwaliteitsvlees van Cow Under ook super. Ik heb een heerlijk recept gemaakt met hun Angus ribeye en deze zal binnenkort online komen. De Soy Dream Smooth doet het goed in onze havermout ontbijtjes met kokosrasp en de doos Droomtomaten van Van Looije hebben ons lekker verwarmd in de vorm van een tomaten/paprikasoepje met een pittige touch van de Hottie Sambal! Ook heeft Denise een super lekker soort van caprese focaccia recept gemaakt met de Droomtomaten, ook dit recept zal binnenkort verschijnen.
Binnenkort maar een lekkere gin tonic maken met het Tonic Water van Fentimans!

Naar welk product zijn jullie benieuwd?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply