Food

Bagel of the Day

16 maart 2013

Woohoo weekend! Tijd om lekker uitgebreid te lunchen. En dat heb ik gedaan met twee smakelijke bagels, de kip piri piri bagel en een bagel met kalkoen, peer en brie. Want ook thuis kan je gewoon de lekkerste bagels maken, die eet je niet alleen bij Bagels & Beans. Hieronder niet echt een recept maar meer hoe je ze belegd. Misschien wat voor morgen middag? 😉

Bagel Kip

Bagel Kip Piri Piri

Voor deze bagel heb je kipfilet, sla, rode peper, cheddar kaas, ui, zwarte peper, koriander, chilisaus en komkommer nodig. Bak de bagel af, snij hem door de midden en begin met de sla. Ondertussen leg je op een bordje de kipfilet met de cheddar erop, doe deze in de oven tot de kaas lekker gesmolten is. Leg nu de kipfilet met gesmolten kaas op de sla. Verdeel de gesnipperde ui, koriander, rode en zwarte peper erover heen. Garneer je bord met wat komkommer en zet een bakje met chilisaus erbij.

Bagel

Bagel Kalkoen, Peer & Brie

Voor deze bagel heb je kalkoenfilet, sla, brie, mosterd en een peer nodig. Bak de bagel af en snij hem door de midden. Begin met de sla, dan de brie en kalkoekfilet. Leg de stukken peer erop en smeer mosterd op de andere have bagel. Zet deze erop en je bent klaar.

Eet smakelijk!

Wat is jullie favoriete bagel?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Denise 16 maart 2013 at 15:40

    Nomnomnom, kip piri piri en mozzarella natuurlijk!

  • Leave a Reply