Food, Review

Catch by Simonis

1 augustus 2013

Afgelopen zondag heb ik bij Catch by Simonis gegeten. Catch bevindt zich aan het water in de Tweede Binnenhaven met uitzicht op de jachthaven. In dit nieuwe restaurant van Simonis kan je op een luxe manier van hun vis genieten. Het ziet er binnen dan ook prachtig uit en de bediening is super gekleed.
Wij waren met 3 personen en hadden allemaal een voor- en hoofdgerecht. We kregen een mooie plaats op de eerste verdieping, ik zat op een bank en die zat de gehele avond lekker comfortabel.

Catch

Service
Bij binnenkomst hebben we even aan de bar moeten wachten, de gastvrouw vertelde ons dat er zo iemand zou komen die ons naar de gereserveerde tafel bracht. Dit duurde voor je gevoel best lang, de eerste 2 obers zeiden tegen haar dat ze het te druk hadden. Gelukkig kwam daarna al snel iemand die ons naar de tafel bracht. Onze vaste ober was top en deed alles perfect. Misschien omdat hij al wat ouder was en meer ervaring had dan de jongere generatie. We hebben verder nergens lang op hoeven wachten, de ober kon ons goed adviseren bij de wijn en hij kwam af en toe langs of alles naar wens was.

Catch

The Food
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heerlijk gegeten heb bij Catch. Alle 3 waren we zeer tevreden over de gerechten. Vooraf hadden we oesters, zalm tartaar en gegratineerde coquilles. De zalm tartaar was lekker vers en de oesters met salsa jalapeño smaakten heerlijk. Ook de coquilles waren lekker volgens de persoon die vroeger zelf in de vis zat. Als hoofdgerecht had ik mosselen, lekker en een mooie hoeveelheid ook. De andere hadden zeeduivel en oesters met stokbrood (geen grote eter ;)). Ook zij vonden de gerechten heerlijk.

Catch

Eindconclusie
Na verschillende meningen/recensies gehoord te hebben is het me reuze meegevallen! Er zijn inderdaad nog de zogenaamde kinderziektes en schoonheidsfoutjes omdat het een nieuwe zaak is. Vooral in het bedienend personeel. Maar onze ober was top! En we hebben heerlijk gegeten zoals we dat gewend zijn bij Simonis. Een gezellige avond met heerlijke gerechten en een goede wijn!

Catch by Simonis
Dr. Lelykade 43
2583 CL Scheveningen
070-3387609
info@catchbysimonis.nl

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Angelina 1 augustus 2013 at 16:36

    Het ziet er heerlijk uit!!

  • Reply LekkerHappen 10 augustus 2013 at 12:15

    Dat ziet er inderdaad heerlijk uit! Ik zou zeker ook blij zijn geweest met de coquilles en de pot mosselen.

  • Leave a Reply