Food, News

De Culinaire week van Groupon

7 maart 2013

Het is ook Groupon opgevallen dat Restaurantweken hot zijn! Daarom komen zij nu met de culinaire week van Groupon, die vanaf vandaag gestart is. In deze periode vind je extra veel restaurantdeals op de website waarmee je goedkoop uit eten kunt gaan. En dat is toch niet verkeerd in tijden van crisis. Zo kun je voor een zachte prijs toch nog genieten van een lunch, diner of borrel in een (on)bekende horecazaak. Want zowel bekende restaurants als kleine barretjes maken deel uit van de selectie. En zijn verspreid over heel Nederland. Dus voor ieder wat wils.

Koetjes en Kalfjes

Mijn vriendin en ik hebben ook gelijk een bon aangeschaft. Wij hebben gekozen voor het restaurant Koetjes en Kalfjes in Zoetermeer (lekker dichtbij). Ik ben er nog steeds niet geweest en ben eigenlijk best benieuwd naar de culinaire beleving. De deal bestaat uit een 4-gangen keuzemenu voor 2 personen met een glas prosecco en een champagnespoom. Nu voor €49,- in plaats van €100,-.

Hebben jullie al een leuke deal gezien/aangeschaft?

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Eveline 7 maart 2013 at 20:12

    Nice lieverds!! …ik heb een Groupon bij de luca aangeschaft om te gaan eten met 3 vriendinnen! Ik zeg …genieten!!! Liefs wn. Z mamma

    • Reply Nick 10 maart 2013 at 14:46

      Thnx! Dat word zeker genieten. Leuk DeLuca, heb ik ook een keer geluncht. Xx

    Leave a Reply