Food, Lifestyle, Personal

De maand juli in foto’s

31 juli 2013

De maand juli was een mooie, drukke en gezellige maand. Allereerst het lekkere weer, het leven is toch veel leuker met zo’n heerlijk zonnetje erbij! En aangezien ik vlakbij Scheveningen woon, was ik daar dan ook meerdere malen te vinden. Ik heb zelfs 2 keer in de zee kunnen zwemmen! Verder lekker chillen bij een strandtent en genieten van een hapje en een drankje. Ook thuis heb ik veel buiten gegeten op het balkon. Gezellig barbecueën met vrienden. Kortom de zomer doet me goed!

Culinair Zoetermeer

De maand begon meteen goed met Zoetermeer Culinair! Het artikel over Culinair gemist? Je vindt hem hier.

Bruchetta

Een lekkere broodplank gemaakt door mijn vriendin met bruchetta’s en zelfgemaakte kruidenboter.

Blooming Tea

We hadden nog een leuke groupon voor een blooming tea bij Bo & Xiao liggen die geldig was t/m deze maand. Heel tof om te zien en het was heerlijk zowel de thee als de hapjes. We kregen onder andere lekkere sushi’s en dim sum erbij geserveerd.

Cocktails

Deze maand ben ik meerdere keren uiteten geweest, vaak onverwachts. Na een dagje Scheveningen en Den Haag lekker tapas eten bij La Cubanita. Met heerlijke zomerse cocktails erbij!

Ontbijt

Elke dag lekker ontbijten met het zonnetje erbij! Af en toe doe ik net alsof ik in Spanje ben. De broodjes zijn ensaimadas met homegrown munt thee.

Gazpacho

En om in de Spaanse sferen te blijven! Lekker op het balkon genieten van gazpacho, meloen en stokbrood met aioli.

Efteling

Gezellig dagje Efteling geweest met vrienden. We hebben alles kunnen doen wat we wilden en het was niet te druk. Het weer was goed en het park was tot 00:00 open. Kortom een super leuke dag!

Theebrouwerij

Jullie hebben het al kunnen lezen, ik ben sinds deze maand de trotse eigenaar van Theebrouwerij! Tussen het heerlijke weer en alle leuke dingen door ben ik hiermee druk bezig geweest. En afgelopen zaterdag heb ik de webshop geopend!

Catch

Afgelopen zondag heb ik bij Catch gegeten. Het nieuwe restaurant van Simonis aan de haven. Binnenkort komt mijn review online. Ik kan in ieder geval zeggen dat ik heerlijk gegeten heb!

Hoe was jullie maand?

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Bianca 31 juli 2013 at 14:51

    Heerlijk he dit weer! Helaas woon ik niet dichtbij de zee maar ben toch al een aantal keer geweest! Ik altijd wel het water in =). Toevallig ben ik toen ook naar Zandvoort culinair geweest. Een beetje hetzelfde als culinair Zoetermeer. Fijne evenementen zijn dat!

  • Reply Angelina 31 juli 2013 at 16:05

    Fijne foto’s! Ohh en ik ben jaloers, ik mis de zee zo erg.. Hopelijk wordt het volgende week ook goed weer en dan maar even kijken voor een overnachting aan zee. 😉

  • Leave a Reply