Food, Lifestyle, Personal

Dinnerparty

22 december 2013

Dinnerparty

Vorige week gaven mijn vriendin en ik een Dinnerparty voor vrienden ter gelegenheid van haar verjaardag. In totaal waren we met 10 personen dus er moest een lange tafel gedekt worden. Zo gezegd zo gedaan met 2 bijzettafels erbij hadden we een mooi plekje voor iedereen! De tafel heeft mijn vriendin super mooi gedekt en ze kreeg er dan ook veel complimenten over. Het menu hadden we samen bedacht en bestond uit allemaal favoriete hapjes en gerechtjes dus we werkten niet zo zeer in gangen. We serveerde onder andere gazpacho, krabkoekjes, zoete aardappel friet, kip/curry rolletjes (recept binnenkort), salade met eendenborst, worteltaart, Oreo truffels en nog meer lekkers!

Het was een super gezellige en geslaagde avond met heerlijke wijnen en goed gezelschap. Iedereen heeft heerlijk gegeten en zat goed vol, thanks everybody!

Dinnerparty

Hebben jullie wel eens een dinnerparty gegeven?

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Maura - YLT 22 december 2013 at 22:06

  Leuk zo allemaal favoriete hapjes. Die oreo truffels klinken heel goed. En ziet er mooi uit de tafel :)

 • Reply Dina 22 december 2013 at 22:14

  Mooie foto’s! Deze week maak ik ook frietjes van zoete aardappel, lekker!

 • Reply Hazel - Cookie Cottage 23 december 2013 at 09:33

  Met een klein mannetje erbij zijn onze dinnerparty’s in de afgelopen twee jaar op één hand te tellen geloof ik. Maar in de zomer zijn bbq-feestjes bij ons de favoriet! : )

 • Reply Chris V 24 december 2013 at 07:40

  De tafel ziet er mooi uit zeg! Leuk dat jullie daar een foto van hebben gemaakt. En de hapjes klinken echt heerlijk.

 • Reply Recept: Kip/Curry Rolletjes | Written by Nick 29 december 2013 at 14:46

  […] kip/curry rolletjes zijn een super leuk en lekker hapje voor tijdens de borrel, high tea of dinner party! Ze doen je qua uiterlijk ook een beetje denken aan mini saucijzenbroodjes. Maar de smaak is veel […]

 • Leave a Reply