DIY

DIY: Bug Free Drinks

10 april 2013

DIY bug free drinks

De zomer komt eraan en met die mooie zonnige dagen is het natuurlijk heerlijk om buiten te vertoeven. Gezellig in de tuin of op het balkon met een hapje en een drankje erbij. Alleen ben jij niet de enige die geïnteresseerd is in zo’n cool drankje, dat vervelende insect heeft er ook wel zin in! Daarom deze leuke DIY, zo is je drankje beschermd en ziet het er ook nog leuk uit.

Eigenlijk is het heel simpel, het enige wat je nodig hebt is een cupcake cup en een rietje. Maak in het midden van de cup een gat. Leg de cup ondersteboven op je glas en prik het rietje door het gat heen. Doe dit met leuk gekleurde rietjes en cups en je hebt een mooi drankje zonder zwemmende vliegen of andere ongenodigde gasten!

Ook kun je een glazen pot pimpen tot een veilig glas. Snij het middelste gedeelte van de potdeksel eruit, leg een papieren onderzetter op de pot, zorg dat het overlapt. Doe hier de deksel rand omheen zodat het vast zit en prik er een rietje doorheen. Zoals op het rechter plaatje.

Dus laat die zonnige dagen maar komen dan kunnen wij buiten genieten van onze insectloze drankjes!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Kimberly 10 april 2013 at 13:26

  Simpel en heel handig!

 • Reply Daphne 1 mei 2013 at 21:05

  Ik heb denk ik wel al 5 x hardop gezegd, maar dat is ECHT slim, dat is mega slim! 😀 haha. En zo simpel dat ik me bijna schaam er nooit zelf op te zijn gekomen, maar wat een ontzettend leuk en goed idee! Ga dit zeker toepassen de aankomende lente/zomer :)

  • Reply Nick 3 mei 2013 at 13:57

   Haha ja goed hé, ik zie dat jij ook leuke recepten op je blog hebt staan!

  Leave a Reply