Food, Lifestyle

DIY Easter Eggs

30 maart 2013

Vandaag heb ik de laatste paas boodschappen gehaald. Nu ben ik helemaal klaar voor de aankomende 2 dagen! Terwijl ik lekker ging bakken (morgen zie je het resultaat op mijn blog), ging mijn vriendin de eieren decoreren. Hieronder zie je haar DIY Easter Eggs.

Easter Eggs

Deze Easter Eggs zijn makkelijk te maken, leef je creatief uit met een fineliner op een gekookt ei! Of plak wat washi tape rondom je ei en een lintje.

Marbleized Egg

Wil je ook Marbleized Easter Eggs maken dan heb je wat meer nodig. Op Camille Styles vind je de DIY uitleg.

Ik wens jullie allemaal alvast fijne paasdagen!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Instalife | Written by Nick 2 april 2013 at 15:58

    […] De dag voor Pasen. Terwijl ik mijn bananenbrood aan het maken was, heeft mijn vriendin deze leuke DIY eieren gedecoreerd. 3. Onze paasbrunch op 2e paasdag! Met o.a. homemade Italiaanse croissants, […]

  • Leave a Reply