Event

Event: Bloggers on Board

15 juli 2014

Een aantal dagen geleden was ik uitgenodigd door WE PR en Miss Publicity voor de 2e editie van Bloggers on Board die geheel in het teken van food stond. Natuurlijk zei ik gelijk ja, ik bedoel eten en een boottochtje, dat is helemaal wat voor mij!

Bloggers on Board

Alsof het niet nog beter kon was het die dag ook nog eens prachtig weer. Miss Publicity heeft een eigen roze sloep en hiermee gingen we dan ook de boottocht maken. Na een koude ijsthee op het terras van restaurant de Tuin ging ik aan boord. Restaurant de Tuin ligt aan de Kralingse Plas in Rotterdam en is trouwens de vaste aanlegplaats van de roze sloep.

Bloggers on board

Eenmaal aan boord was het 1 gezellige boel met alle bloggers en er stonden heerlijk hapjes en drankjes. Een groot gedeelte was gecaterd door Westerkaatje en smaakte echt heerlijk. Verder maakte we kennis met de food-merken van de 2 PR-bureaus. Ik heb echt heerlijke dingen geproefd waarvan ik sommige al kende en andere totaal nieuw voor mij waren.

Bloggers on Board

Het leuke was dat we af en toe ook ergens aanlegde en er dan iemand over zijn of haar product zelf kwam vertellen, zo ontmoette ik 1 van de meiden van Kromkommer (hier schreef ik al eerder over) en vaarde Ivo van Koopeenkoe.nl mee. Hij vertelde over zijn geweldige initiatief en ik zou dan ook zeker een kijkje nemen op zijn website. Op het laatst werden we nog getrakteerd op oesters van het culinaire evenement ParkProeven dat zich jaarlijks plaats vindt in Rotterdam. Dit jaar is het op 24 augustus, onthouden dus, ik ga ook!

Bloggers on Board

Niet verwacht maar ik denk dat ik de bietensoep het lekkerst vind van de Kromkommer soepen.

Bloggers on Board

Jeej, een glaasje Amarula, love it! Eerder maakte ik deze heerlijke Amarula mud cake.

Bloggers on Board

Bloggers on Board

Deze gezellige middag werd afgesloten met een heerlijke cocktail! Bereidt door de dames zelf met als ingredi├źnten Wodka van New Amsterdam, ginger ale, sinaasappelsap en siroop. Toen was het vakantiegevoel helemaal compleet! Kortom een top middag dus en die avond ging ik ook nog eens naar Culinair Zoetermeer.

Hoe was jullie weekend?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply