Event, Fashion

Event: Fashion Day at New Babylon

19 maart 2014

Fashion Day

Wat sommige van jullie nog niet weten is dat ik bij de Fashion Factory in New Babylon Den Haag werk. En aanstaande zaterdag is er een tof event voor alle lovers van beauty en fashion met de toepasselijke naam Fashion Day! Op deze dag staat heel New Babylon in het teken van fashion en beauty en kunnen bezoekers genieten van een inspirerende tour langs de fashion department, beauty & hair department en do it yourself department. Volg een workshop van fashionblogger Yara Michels (This Chick Got Style), krijg personal style-advies van topstylist Bastiaan van Schaik, laat je haar doen door 1 van de TONI&GUY stylisten en bekijk de te gekke fashion show. Dus houd je van beauty en fashion of wil je van een super gezellige middag genieten kom dan langs op zaterdag 22 maart!

Fashion Day

Het programma van de Fashion Day is als volgt:

D.I.Y. DEPARTMENT
12.00 – 13.00 Masterclass Fashion bloggen bij Fashion Factory Outlet (op de 1e verdieping) van Yara Michels (This Chick Got Style).

13.00 – 13.30 Ga op de foto in de photobooth met Yara bij de Fashion Factory.

12.00 – 15.00 Droom je van een carrière als model? De hele dag lopen er scouts van een modellenbureau rond.

FASHION DEPARTMENT @ FASHION FACTORY OUTLET
12.00 – 18.00 De populaire webshop Trash to Treasure heeft speciaal voor de Fashion Day een pop-up store in de Fashion Factory Outlet.

12.00 – 18.00 Otazu heeft in de Fashion Factory een one day pop-up shop op deze dag. Je ontvangt 50% korting op de gehele Otazu collectie!

13.00 – 15.30 Meet & Greet Bastiaan van Schaik! Wie weet krijg jij nog on the spot style-advies van het fashion icoon! Ook kun je met Bastiaan op de foto in de photobooth.

16.00 – 16.30 Fashion Show met kleding die je direct kunt shoppen in 1 van de kledingzaken van New Babylon, ook deze winkels hebben leuke (korting)acties! De show wordt gepresenteerd door Bastiaan van Schaik samen met live music en een DJ.

BEAUTY & HAIR DEPARTMENT
12.00 – 18.00 Maak je net geshopte outfit helemaal af en laat je haar doen door de experts van de TONI&GUY Stylebar!

GOODIEBAG ROUTE
12.00 – 18.00 Scoor een goodie bag! Hierin vind je een inspirerende route langs de winkels van New Babylon met cadeautjes, kortingen & aanbiedingen. Wees op tijd want OP=OP!

Fashion Day

Zoals je gelezen hebt zit de Fashion Factory op de 1e verdieping, hier kun je mij dan ook de hele dag vinden voor een leuk praatje of een gekke foto in de photobooth. Kom gezellig langs, geniet van al het leuks en ook ik help je graag bij het vinden van een mooie outfit!

Oh en mocht je trek in wat lekkers krijgen, dan raad ik je aan even gezellig te gaan zitten bij Delice of Dungelmann! Beide zijn echte aanraders.

Locatie:
New Babylon (naast Centraal Station)
Anna van Buerenplein 48
2595 DA Den Haag

Ik zie jullie zaterdag, tot dan!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply