News

Facebook Vernieuwd Timeline

1 maart 2013

In Nieuw Zeeland is dit vernieuwde ontwerp al online, gespot door The Next Web. Het komt overeen met wat het sociale netwerk eerder zelf al aankondigde. En misschien gaan wij er ook aan geloven. De blokken bovenin je pagina verdwijnen en de twee kolommen worden inhoudelijk meer gescheiden.

Blokken
Je huidige profielpagina heeft nu bovenin een balk met je gebruikers-informatie en vier blokken met daarin bijvoorbeeld vrienden, foto’s, een kaart en je vind-ik-leuk pagina’s. In het vernieuwde ontwerp is deze balk een stuk kleiner. De eerdergenoemde blokken worden knoppen en je gebruikers-informatie is verplaatst naar een nieuwe widget daaronder.

FBprofile-730x472Foto: The Next Web

Kolommen
Je profiel bestaat straks nog steeds uit twee kolommen. De verandering zit hem in de inhoudelijke verdeling. Statusupdates verschijnen alleen nog in de rechterkolom. Foto’s en overige informatie worden dan altijd links getoond.

Het is nog niet bekend of Facebook deze veranderingen definitief toepast wereldwijd. Zelf vind ik de knoppen een positieve verandering.

Wat vinden jullie van het nieuwe ontwerp?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply