Fashion, Lifestyle, Personal

Fashion Show van de Willem de Kooning Academie

13 juni 2013

Gister in de vroege ochtend reisde ik af naar de RDM Campus in Rotterdam-Zuid. Hier werd de fashion show van de Willem de Kooning Academie gehouden in een industriële hal. Een aantal weken hiervoor werd ik gevraagd om model te lopen voor 1 van de afstudeercollecties. Ik heb eigenlijk gelijk ja gezegd, het leek me een toffe ervaring. Een week voor de fashion show zag ik de collectie van Yakima voor het eerst bij de fitting. Een super coole collectie genaamd S.HE en met de outfit die ik ging dragen zou ik zo naar buiten lopen! Het thema was fifty-fifty dus de kledingstukken zijn voor zowel mannen als vrouwen draagbaar.

Fashion Show

Bron: instagram @bydenize

Het was een lange, gezellige en best vermoeiende dag en een hele leuke ervaring. Het waren in totaal 3 shows die ik gelopen heb, die allemaal goed gingen, bij de 2e show kregen we zelfs extra complimenten over het geheel. Ook was er genoeg tijd voor ontspanning, lol maken en eten. Er hing een goede sfeer de gehele dag. Mocht iemand me ooit weer vragen dan zou ik het zo weer doen.

Binnenkort meer hierover als ik ook wat leuke foto’s en filmpjes binnen heb!

Was er toevallig nog iemand bij gisteren?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Kimberly 13 juni 2013 at 15:06

  Wat gaaf dat je dat mocht doen zeg! Ben benieuwd :)

 • Reply Ise 13 juni 2013 at 16:28

  Lijkt me ook een leuke ervaring! Ziet er al goed uit :)

 • Reply Tijd voor Muziek #15 | Written by Nick 16 juni 2013 at 15:13

  […] jullie gezien hebben liep ik afgelopen woensdag mee op de fashion show van de WdKA. Elke collectie werd gelopen op muziek, die uitgekozen is door de student zelf. Achter […]

 • Reply Nicole 16 juni 2013 at 19:35

  Wat gaaf zeg, dat je mee mocht lopen! Lijkt me inderdaad een hele toffe ervaring!

 • Leave a Reply