Food, Music

Food at Defeat Studio’s

14 april 2013

Afgelopen week kreeg ik een leuke uitnodiging binnen van mijn oude vriend Atau. Of ik het leuk zou vinden om langs zijn studio te komen, hij zou dan wat lekkers koken en mij de studio laten zien. Dat vond ik een goed plan, ik bedoel een uitnodiging om te komen eten is altijd super, helemaal als diegene bekend staat om zijn heerlijke kip! We konden allebei op zaterdag dus de afspraak stond vrij snel.

Defeat Studio's

De studio genaamd Defeat Studio’s bestaat uit twee delen Deframed en Eardrum Audio Tech. Deframed is het visuele gedeelte, hij doet alles op het gebied van video producties. E.A.T. doet alles op het gebied van audio. Deze mannen barsten van de creativiteit en houden van eten! In deze studio zal je dan ook geen fastfood vinden maar altijd vers bereiden maaltijden en kom je toevallig langs dan kan je gewoon een vorkje mee prikken. Atau verteld “als er een klant is en hij zegt dat hij trek heeft, dan nodig ik hem gelijk uit om samen wat te maken in onze keuken”. Het samen koken en eten is voor hem dan ook belangrijk, het is ontspanning. Hij vertelde me dat hij graag samen kookt met zijn collega’s, het is een stuk teambuilding. Hij vindt het mooi om bezig te zijn met verse producten en lekkere kruiden. Het helpt mee aan een gezond leefklimaat, eten wat moeder natuur je schenkt. Al die kleuren en smaken, hij vindt het allemaal prachtig.

Eenmaal binnen en na een kleine tour begonnen onze handen te jeuken en onze magen te knorren. Het werd hoog tijd om te gaan koken. Op het menu stonden lekkere kippenvleugels met rijst en een soort curry.

Defeat Studio'sEen aantal ingrediënten die Atau had meegenomen voor deze maaltijd. De rest was allemaal al aanwezig in de keuken van de studio.

Defeat Studio's

Defeat Studio's

Kijk eens wat een heerlijk bord met eten! Dat kan ook niet anders met iemand die zo gepassioneerd kookt. De rijst is gekookt samen met wat komijnzaad en olijfolie. In de marinade van de kippenvleugels zitten een stuk of 20 ingrediënten en dat proef je! En ook de curry met kipfilet is goed op smaak. Alles bij elkaar was het een gezellige namiddag en avond vol creativiteit, foodverhalen en plannen voor samenwerkingen!

Ik kom snel weer een keer langs mannen!

Defeat Studio’s is ook tot volgen op Facebook.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sophie 15 april 2013 at 17:39

    Het ziet er mega lekker uit! :-)

  • Reply Atau 15 april 2013 at 18:51

    Broeder, thanks voor het zo snel langs komen en het plaatsen van deze geweldige artikel. Ik hoop dat snel nog meer mensen je uitnodigen. Sowieso gaan wij van de week even zitten om plannen te maken. Gezond koken is lekker en makelijk, iedereen zou het moeten doen!

  • Leave a Reply