Food, Lifestyle

Foodcadeau’s voor Valentijn

8 februari 2014

Volgende week vrijdag is het 14 februari en dat betekend Valentijnsdag! Commercieel gedoe of niet, uiteindelijk doen de meeste er toch wel wat aan. Daarom heb ik 2 leuke (food)cadeautips voor wie nog een leuk presentje zoekt voor zijn of haar Valentijn.

Valentijn Lovechock

Lovechock chocolade met Loveletter
Omdat zij de chili in je soep is. Hij jou altijd weer laat lachen. Of omdat je blij bent dat het kacheltje in je bed iedere nacht je ijsklompjes weer ontdooit! Daarom geef je diegene een heerlijke chocolade met een briefje vol liefdevolle, grappige teksten, waarop alleen nog aangekruist hoeft te worden wat van toepassing is op de persoon om wie je geeft. Opgevouwen past de loveletter precies in de verpakking van de Lovechock reep. Een klein gebaar waar iedereen blij van wordt!
Verkrijgbaar op www.lovechock.nl

Valentijn Theebrouwerij

Let the love brew met Theebrouwerij
Heerlijk samen theeleuten of iemand verwennen/bedanken. Theebrouwerij kwam begin deze maand met 2 nieuwe brouwsels vol liefde en sweetness genaamd Passion Peach en My Sweetea. Perfect dus om cadeau te doen met valentijn want de thee kleurt mooi rood en heeft een licht zoete, verliefde smaak. Of verras iemand die het verdiend met een persoonlijke theeblend en laat deze geheel in stijl inpakken met jouw eigen (liefdes)boodschap op het kaartje!
Verkrijgbaar op www.theebrouwerij.nl

Valentijn Cadeau

En mensen van het goede leven laten we afspreken vaker zomaar iets liefs te zeggen, een kleinigheidje te geven of een ander lief gebaar. Laat de mensen om je heen weten dat je van ze houdt en dankbaar bent, niet alleen op die ene dag. More smiles, more love, more happiness, let’s do this!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Chocolade-versturen.nl 1 februari 2015 at 19:07

    Valentijn chocolade is het product bij uitstek om jouw geliefde tijdens Valentijnsdag in de watten te leggen. Tijdens Valentijnsdag besteden geliefden extra aandacht aan elkaar om te laten zien hoeveel ze om elkaar geven. Jouw Valentijn verwennen op een manier die hij of zij echt verdient doe je heel simpel: met Valentijn chocolade! Ongeacht voor wie je Valentijn chocolade bestelt, je doet er altijd goed aan om het te bestellen via de webwinkel van Chocolaterie Candela http://www.chocolade-versturen.nl Wij bieden een grote sortering van Valentijn chocolade van de Beste Fairtrade kwaliteit en UTZ gecertificeerd in prachtige originele verpakkingen . Wacht niet langer en bestel nu online!

  • Leave a Reply