News

Foodnews by Nick

12 november 2013

Barefoot

Proost met roze bubbels
Met de nieuwe Bubbly Pink Moscato van het Californische wijnmerk Barefoot wordt elke gelegenheid een feestje! Deze nieuwe lancering is een zoete, fruitige mousserende rosé wijn met tonen van sappige mandarijn, granaatappel, frambozen en een vleugje jasmijn. Dat klinkt toch heerlijk, ik heb een aantal keer een vergelijkbare wijn gedronken en ik vind zulke mousserende wijnen echt super! Vrolijk, bruisend en een mooie zachtrose kleur, perfect om mee te proosten tijdens de feestdagen. Ook leuk om te weten is dat Barefoot lokale non-profit initiatieven steunt over de hele wereld. Wijn met een goed hart!
De pink moscato combineert erg goed met witte kazen, spicy gerechten en natuurlijk vers fruit en fris sorbetijs.

Bubbly Pink Moscato is verkrijgbaar bij o.a. Jumbo met een adviesprijs van € 7,99.

Theebrouwerij

Theebrouwerij shop met o.a. Chocolate Cookie thee
Bij Theebrouwerij kon je al in 4 stappen je eigen thee samen stellen. En sinds vandaag kun je er ook kant en klare blends en accessoires kopen. Het theemerk heeft een aantal zeer verrassende en lekkere smaken! Wat dacht je van Champagne Royaal een blend die smaakt naar de bekende kir royal cocktail of de Chocolate Cookie een thee die je aan warme chocolademelk doet denken en ook zo smaakt alleen dan zonder de calorieën! Heerlijk dus voor tijdens de feestdagen of op een koude winterse dag. De theeën zijn ook super om cadeau te doen en passen gewoon door de brievenbus!

De nieuwe blends van Theebrouwerij bestel je al vanaf € 3,95.

Stan & Co

Urban horecaconcept Stan & Co.
Bij STAN & CO. vinden ze dat het leven gevierd mag worden met goed gezelschap, lekker eten en drinken. Je kan er dan ook de hele dag terecht voor de meest lekkere dingen. Begin de ochtend met verse koffie en een croissant of lunch ‘s middags en geniet van knapperig vloerbrood, rijke salades of verse soep. Zin in een afternoon tea met wat zoets, kies dan wat van de lekkernijen uit STAN’s bakery. Natuurlijk kan ook er ’s avonds heerlijk gegeten worden. Schuif aan tafel met uitzicht op de open keuken en zie van dichtbij hoe de gerechten worden bereid op het vuur van de Josper grill. Naast de uitgebreide kaart zijn er wisselende food & drinks day specials terug te vinden op de grote krijtwand aan de muur. Ook beschikt STAN & CO. over een uitgebreide kaart met kwaliteitswijnen voor een mooie prijs. De DJ booth is iedere donderdag, vrijdag en zaterdagavond bezet en dan kan er geborreld worden met goede achtergrondmuziek. Kortom the good life!

Locatie:  Ganzenmarkt 16A, 3512 GD Utrecht | Telefoonnummer: 030 – 233 45 35

Openingstijden:
Zondag t/m vrijdag vanaf 11.00 uur
Zaterdag vanaf 10.00 uur

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply