Food, Hotspot, Lifestyle

Hotspot: APARTT. Rotterdam

29 november 2013

APARTT. Rotterdam

APARTT. Rotterdam

APARTT. Rotterdam

APARTT. Rotterdam

Afgelopen donderdag was ik uitgenodigd voor een bloggers-diner bij APARTT. Eten & Drinken dat gelegen is in de sfeervolle Oude Haven van Rotterdam. Terwijl ik naar het restaurant liep zag ik de prachtige omgeving waar het buiten terras van APARTT. op uit kijkt. Echt een heerlijke plek voor in de zomer met een hapje en een drankje erbij!

We waren uitgenodigd om het geheel nieuwe concept te komen ervaren en te proeven, APARTT.e Taste on a Stone. Een pure en aparte bereiding van de mooiste verse stukken vlees en vis op Portugese wijze. Je krijgt een prachtig stuk vlees of een mooi stuk vis geserveerd op een steen die tot 400°C verhit wordt. De steen ligt verzonken in een stoere houten plank en het vlees of de vis gaart langzaam aan tafel, zonder gebruik te maken van olie of boter. Slechts wat kruiden en grof zeezout erbij waardoor de smaak heel puur blijft en het lekker light en healty is. Op deze manier kan je ook helemaal zelf bepalen hoe gaar je je vlees of vis wilt hebben, super!
APARTT.e Taste on a Stone wordt vanaf 1 december 2013 toegevoegd aan de a la carte kaart.

APARTT. Rotterdam

APARTT. Rotterdam

APARTT. Rotterdam

APARTT. Rotterdam

APARTT. Rotterdam

Roy Wynia (eigenaar APARTT.) heeft het concept naar Nederland gehaald. Ieder jaar reist Roy met vrienden af naar Tavira in Portugal om te genieten van de zon, de cultuur en het heerlijke eten. Tijdens iedere trip eten ze bij een lokaal restaurant waar de steaks al jaren op deze unieke manier worden bereidt en nu dus ook in hartje Rotterdam.

Het was een gezellige avond met lekkere wijntjes, een heerlijke proeverij van alle voorgerechten die op de kaart staan en een goddelijke Aberdeen Angus biefstuk! Leuk ook om weer een aantal collega bloggers te ontmoeten. De steak werd geserveerd met 3 verschillende sausjes, friet en een frisse salade. Je kan al vanaf € 17,50 genieten van een APARTT.e Taste on a Stone.

APARTT. Eten & Drinken
Blaak 4
3011 TA Rotterdam
Geopend: ma t/m zo vanaf 11:00
Reserveren: info@apartt.nl of 010 845 05 19

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Michelle 29 november 2013 at 21:22

    Wat gaaf! Ziet er goed uit. Daar ga ik binnenkort zeker langs. Xx

  • Leave a Reply