Hotspot

Hotspot: de Frietwinkel in Utrecht

2 oktober 2014

Friet wie lust het niet? Vooral van de lekkere vers gesneden frieten met schil, wat zout en een flinke klodder mayonaise, heerlijk! Dus toen ik de Frietwinkel in Utrecht zag werd ik erg blij en moest ik een frietje halen. De Frietwinkel staat in dezelfde straat als de Yoghurt Barn en is bekend van Dapp Bio Food, die hetzelfde concept ook met de Frietfiets doen. In het kort échte frieten van biologische aardappelen, vers van het land!

Frietwinkel Utrecht

Frietwinkel Utrecht

De Frietwinkel is pas geopend op 15 augustus en dat samen met 3 Frietfietsen is Roderick (bedenker) super trots en zijn dromen aan het waar maken. Mooi om zoveel passie te zien.
Het menu in de winkel hebben ze vrij simpel gehouden, om zo te kunnen focussen op de hoge kwaliteit van de producten. Naast de frieten met bijbehorende saus kun je ook kiezen uit verschillende kroketten en een salade. Dorst gekregen? Neem dan een lekkere Bionina of een biologisch biertje.

Frietwinkel Utrecht

Verder ziet de winkel er heel tof uit, ik hou van die simpele en licht industriële stijl. Kortom een terechte hotspot voor alle frietliefhebbers want ze zijn echt heel lekker!

Frietwinkel Utrecht

Frietwinkel Utrecht

FrietWinkel
Vinkenburgerstraat 10
085-27 380 02
www.frietwinkel.nl

Ga proeven die frieten! 😉

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Rachel 4 oktober 2014 at 12:56

    Lekker, snel een keer proeven als ik weer in Utrecht ben!

  • Reply Dainahara 1 januari 2015 at 17:06

    Heerlijke frieten en kroketten. Top spot voor de snelle hap.

  • Leave a Reply