Hotspot, Lifestyle

Hotspot: Wijncafé Lefebvre

2 november 2013

Wijncafé Lefebvre Wijncafé Lefebvre Wijncafé Lefebvre Wijncafé Lefebvre Wijncafé Lefebvre

Heerlijke wijnen, lekkere hapjes, goed personeel in een mooie zaak! Zo zou ik wijncafé Lefebvre in Utrecht kort omschrijven.
Want wat is nou heerlijker dan met je vrienden gezellig een drankje doen in de stad, goede sfeer, hapje erbij en genieten maar. Bij Lefebvre kun je dit optimaal doen en een groot pluspunt is dat je nu echt lekkere wijntjes drinkt, wat bij andere tentjes helaas niet altijd zo is. Elke dag kan je hier vanaf 15:00 genieten, buiten op het terras in de zon of gezellig binnen waar het zeer sfeervol is ingericht. Toffe quotes op de muur en aan de andere kant een wandkast vol wijnflessen. Achterin bij de bar staan 2 ENOMATIC wijnsystemen waarin geopende wijnflessen langer houdbaar blijven. Op deze manier kun je verschillende wijnen ook per glas bestellen die normaal alleen per fles zouden gaan.
Natuurlijk is er ook bier voor de liefhebber. En je kan er een lekker hapje eten, geen 3 gangenmenu maar je hebt de keuze uit verschillende hapjes en gerechtjes zoals bij een tapasbar! Kortom de perfecte plek om heerlijk te borrelen.

Wijncafé Lefebvre
Neude 2
3512 AD Utrecht
030 2000 225
info@wijncafelefebvre.nl
www.wijncafelefebvre.nl

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Maura - YLT 2 november 2013 at 22:55

    Lefebvre is echt een van mijn lievelings wijnbarren in Utrecht :) echt hele lekkere wijnen en de plankjes zijn ook super!

  • Leave a Reply