Hotspot, Travel

Hotspot: Wowble! Creative Bubble Drinks

8 november 2013

Wowble!

Ongeveer anderhalve maand geleden was ik op vakantie in Valencia. Hier heb ik kennis gemaakt met het merk Wowble! Creative Bubble Drinks y más. Wat een super tof concept is dat zeg, bubble tea kende ik al maar wat hun creëren gaat weer een stap verder! En lekker dat het is, wauw. Als ik het geld had zou ik het hier in Nederland franchisen, wie weet ooit. 😉
Vooral bij de Spaanse jongeren is Wowble! populair, ze hebben dan ook heerlijke varianten die je warm en koud kan bestellen en ze hebben er wi-fi. Even snel in je pauze zo’n lekker verkoelend drankje halen, heerlijk!

Wowble!

Je kan een super creatie van hunzelf bestellen of je eigen ultieme bubble tea samen stellen bij Wowble! Daarvoor hebben ze 3 stappen. Als eerst kies je de basis en het formaat van je beker (S, M, L). Je kan kiezen uit zwarte thee, jasmin green tea, magere melk, sojamelk of water. Daarna kies je een smaak en ze hebben echt van alles, fruit, chocolade, koffie noem het maar op. En dan als laatst de toppings oftewel hetgeen wat de bubble tea een bubble tea maakt. Je hebt de keuze uit 3 varianten, tapioca parels, gelei strips en parels die vloeibaar zijn van binnen. Die laatste is een ware smaak sensatie, het balletje explodeert in je mond waarna je een smakelijk sapje proeft.
Uiteindelijk krijg je een netjes dicht gesealde (super handig voor onderweg of als je het meeneemt) bubble tea met extra dik rietje voor de parels en eventueel een lepel.

Wowble!

Kortom een bubble tea van Wowble! is gezond, verrassend en lekker! Dus Wowble! kom naar Nederland en hit me with your best cup!

Wowble! Creative drinks y más
Volg Wowble! op Facebook en Twitter

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Dina 8 november 2013 at 07:42

  Bubble tea ziet er zo leuk uit! :) Heb het nog nooit gehad overigens, want het lijkt me helemaal niet zo lekker.

  • Reply Nick 9 november 2013 at 20:02

   Als je een goede hebt in een lekker smaakje vind je het zeker lekker!

 • Reply Dita 8 november 2013 at 15:10

  Ik ben altijd zo benieuwd naar hoe dit smaakt :)

 • Reply Ellen 9 november 2013 at 18:50

  Heerlijk! Hier in Amerika heet het ‘boba tea’ en we halen er regelmatig eentje! Mijn favoriet is banaan, met tapioca parels. Ik heb die parels laatst ook zelf gekocht bij de Chinese supermarkt én al boba rietjes besteld. Maar nog steeds niet gemaakt, toch maar eens doen!

  • Reply Nick 9 november 2013 at 20:01

   Oh cool, hier heb ik die parels nog niet gezien. Ik vind het ook echt lekker!

 • Reply Door 11 november 2013 at 10:21

  Oooh dit moet zeker in Nederland komen! Kom Nick, we starten samen een franchise! 😀

  • Reply Nick 11 november 2013 at 11:42

   Doen we! Leuk project voor 2014! 😀

  Leave a Reply