Food

Japans Snoep

19 maart 2013

Dat Japanners af en toe de meest gekke dingen verzinnen en maken wisten we al. De volgende producten die ik tegen kwam op Jbox bewijzen dat maar weer. Deze snacks en snoepjes vond ik best apart en toch zou ik sommige best uit willen proberen. Misschien leuk om een keer te doen in een nieuw artikel? Hier komen ze!

Kit Kat Green Tea

Kit Kat Green Tea

Deze is eigenlijk niet eens zo raar en lijkt me super lekker! Ik ben natuurlijk wel een groene thee addict. De volledige naam is Kyoto Limited DX Matcha Green Tea Kit Kat en is zoals je leest een limited edition. De Kit Kat is verkrijgbaar in een speciale gift box met daarin 12 minibars. Hopelijk komt deze traktatie ook naar Nederland. Want in Japan is het een groot succes!

Kracie Decotte Candy

Kracie Decotte Candy

Dit is 1 van de DIY snoeppakketjes dus voor je gaat eten, ga je eerst lekker knutselen. Het pakje bevat gummies, sprinkels en een soort sausje met de smaken soda, grape en aardbei. De gummies kan je kneden en vormen zoals je zelf wilt. Daarna versier je ze met de sprinkels en het sausje. Leuk voor de kids dus! Dit setje is redelijk simpel maar ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Waarbij je dus ook echt zelf je snoep nog moet creëren.

Sakura Cream Bread

Hatsune Miku Sakura & Strawberry Cream Bread

Zeg eerlijk, wat is het eerste wat in je opkomt als je dit gebakje ziet? Precies, en dat komt niet door je twisted mind. Volgens mij is het gebakje ook gewoon verkrijgbaar in andere vormen. Maar deze editie is er voor de echte fan, een collector’s item. En ze zetten er dan ook het volgende bij “Flavored with sakura (cherry), strawberries and the bittersweet pain of first love”. Ik heb jullie trouwens de echt nasty foto’s van dit gebakje bespaard, toch nieuwsgierig? Google de volledige naam maar eens.

Vinden jullie het leuk als ik vaker vreemde/onbekende food producten blog?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Cathelijne 25 augustus 2013 at 14:29

  Hallo Nick, ik las de post over de Green Tea KitKat, was op zoek of ze ergens online te krijgen zijn. ik heb er hier nog een liggen die ik via-via-via-via heb gekregen. Ik moet zeggen: dit is echt n geweldig reepje! Knalgroen, crunchy en smaakt echt naar de Japanse groene thee! Ik vindt dat Nestlé die maar eens hier moet introduceren, zou denk ik goed aanslaan!

 • Reply Gertrude 7 maart 2015 at 19:13

  Hi admin, i found this post on 12 spot in google’s search results.

  I’m sure that your low rankings are caused by high
  bounce rate. This is very important ranking factor. One of the biggest reason for high bounce rate is due
  to visitors hitting the back button. The higher your bounce
  rate the further down the search results your posts and pages will end up, so having reasonably low bounce rate
  is important for increasing your rankings naturally.
  There is very handy wordpress plugin which can help you.
  Just search in google for:
  Seyiny’s Bounce Plugin

 • Leave a Reply