Lifestyle

Lancering nieuwe app: mijnKroeg

10 februari 2014

mijnKroeg

Afgelopen Horecava was ik bij de lancering van de nieuwe app genaamd mijnKroeg. Een slim concept voor zowel de consument als de ondernemer. Na de countdown en geproost te hebben met bubbels (om 11:00 maandag ochtend, moet kunnen toch ;)) is mijnKroeg nu echt een feit!

mijnKroeg

Tegenwoordig gaat bijna alles via de smartphone, ook het afspreken voor een gezellig avond uit. Dus waarom er niet eerder iemand met dit idee is gekomen blijft raar. Je zou zeggen dat zoiets allang bestaat maar niet dus! Tim de Kraker, eigenaar mijnKroeg, is de eerste die komt met een app die aangeeft waar de beste en leukste plek is om uit te gaan. Een app met een overzicht van alle kroegen en events bij jou in de buurt. Tim verteld, “In maart kwamen we met het idee van deze app. Daar komt natuurlijk veel bij kijken. Een groot kostenplaatje dat moet worden gedekt, maar ook de ontwikkeling van de app zelf kost veel tijd. De mobiele website is al online en de bètaversie van de app trok in drie dagen tijd al meer dan 14.000 bezoekers.” De jongens van mijnKroeg zijn dus goed bezig en hebben een veelbelovende app ontwikkeld!

mijnKroeg

Bij mijnKroeg vind je meer dan 10.000 kroegen en cafés door heel Nederland. De kroegen krijgen standaard een gratis vermelding op de website. Elke kroeg heeft daarnaast de mogelijkheid om zijn Facebook pagina aan mijnKroeg te koppelen. Via deze intelligente koppeling komen foto’s en evenementen automatisch op de site van mijnKroeg. Daarnaast kunnen bezoekers hun kroeg als favoriet bestempelen. Hierdoor stijgt de populariteit van deze kroeg/café en kun je als eigenaar rechtstreeks berichten naar deze mensen sturen. Zo mis je nooit iets en weet je altijd wat er te beleven is!
Op de mapweergave van mijnKroeg kun je zien waar de kroegen en cafés precies zitten. En via de ‘meer info’ knop bij een kroeg zie je de openingstijden en de contactgegevens van elke kroeg.

Horecava 2014

Kortom een app met veel potentie. Het is een slim concept en ik denk dan ook dat veel mensen er gebruik van gaan maken. Bekijk hieronder de uitleg in de vorm van een leuk filmpje:

W: mijnKroeg
E: info@mijnkroeg.nl
T: 0615349168

Wat vinden jullie van deze app?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply