Lifestyle, Travel

Learn: Spaans voor Beginners

10 september 2013

Mi Vida Loca

Zou je ook graag Spaans willen spreken? Dan is deze interactieve course van BBC een super leuke manier om te beginnen. Mi Vida Loca leert je Spaans door middel van een reeks interactieve video’s. Perfect voor beginners en leuk voor zowel jong als oud.

Je begint in Madrid waar je Merche leert kennen, het verhaal brengt je in verschillende delen van Spanje waar je een spannend en mysterieus avontuur beleefd! De 22 video’s duren zo’n 10 minuten per aflevering.

Ik vind het echt tof bedacht en op deze manier leer je de taal gemakkelijk op een leuke wijze. De spannende verhaallijn maakt je nieuwsgierig en zorgt ervoor dat je al snel de volgende video wilt bekijken! Vorig jaar heb ik de hele reeks doorlopen en vooral qua grammatica heb ik veel geleerd. Nu ik binnenkort naar Valencia ga, heb ik er weer een aantal doorlopen om me Spaans naar boven te halen.

Begin met Mi Vida Loca!

Of bekijk eerst de trailer hier.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Alex 10 september 2013 at 22:31

    Nice! Voor op je smartphone/tablet (of gewoon op internet) vind ik Duolingo ook een leuke app om je woordenschat in o.a. Spaans spelenderwijs bij te schrapen.

  • Reply Door 13 september 2013 at 00:07

    Wow Nick wat een super leuke tip! Dankjewel voor het delen ervan, ik ga ze snel eens kijken 😀

  • Leave a Reply