Food, Personal

Menu of Week 20

20 mei 2013

In dit artikel kan je lezen wat mijn avondeten van de afgelopen week was. Ik heb onbewust 3 dagen vegetarisch gegeten en ben heel luxe 2 keer uiteten geweest. De afgelopen week heb ik wel echt heerlijk gegeten overal. Dus lees snel verder en misschien doe je nog wat inspiratie op!

Double Cheeseburger

Maandag
De week begon met een lekkere homemade burger en wat gebakken aardappeltjes. Ik had nog wat gehakt over dus heb daar 4 kleine burgers van gemaakt, de onderkant ingesmeerd met mosterd en in de pan op smaak gebracht met peper en zout. Cheddar kaas erop en klaar. Binnenkort ga ik hier een verbeterde versie van maken en zet ik het recept natuurlijk op mijn blog.

Couscous met Paprika en Zalm

Dinsdag
Het recept voor dit gerecht is afgelopen week op mijn blog gekomen. Mijn vriendin wilde graag wat gezonds eten en iets met couscous. Dus heb ik dit gerecht bedacht gevulde puntpaprika met couscous en zalm, het smaakte echt heerlijk!

Gnocchi Ovenschotel

Woensdag
De gnocchi ovenschotel, ook dit recept staat al op mijn blog. Wederom een gezond en lekker gerecht.

Donderdag
Op donderdag heb ik de restjes opgemaakt. Er was nog een beetje van de gnocchi ovenschotel en ik had nog sperziebonen in de vriezer. Dus daar heb ik een simpele sambal goreng boontjes van gemaakt. Misschien een gekke combinatie maar het smaakte goed bij elkaar.

Thai Thani

Vrijdag
Vrijdag heb ik gegeten in het nieuwe Thaise restaurant hier in Zoetermeer. En ik kan Thai Thani zeker aanraden, ik heb er heerlijk gegeten en de service was super. Het was een gezellige avond met de familie. Binnenkort komt er een artikel over Thai Thani op mijn blog.

Zaterdag
Tijd voor wat makkelijks en lekkers. Kleine gehaktballetjes met satésaus, kroepoek en zure komkommer. Natuurlijk wel zelf gemaakte balletjes.

Kippendijen Spies

Zondag
Afgelopen zondag ben ik naar Scheveningen geweest. Eerst gezellig naar North Sea Kitchen, waar ik allemaal lekkere dingetjes heb gegeten. En ‘s avonds even uitgewaaid op de boulevard en een hapje gegeten bij Zanzibar. Een super lekkere en malse spies van kippendijen met een kokos/curry saus en lekkere groentjes.

Dat was wat ik at afgelopen week. Ik ben benieuwd wat week 21 mij doet koken en eten!

Wat was jullie lekkerste gerecht afgelopen week?

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Bianca 20 mei 2013 at 12:10

    Ik ben gek op Thais eten en toevallig ben ik vrijdag ook uit eten geweest bij de Thai, heerlijk =)
    Het North Sea Kitchen, klinkt erg leuk en ook het restaurant in Scheveningen ziet er leuk uit. Die ga ik onthouden!

  • Reply Kimberly 20 mei 2013 at 16:15

    Wat maak je toch altijd foto’s om van te watertanden!

  • Leave a Reply