Food, Personal

Menu of Week 22

3 juni 2013

Week 22

Maandag
Afgelopen maandag was het heerlijk weer dus zaten mijn vriendin en ik na werk lekker buiten op het balkon. Koel drankje erbij en wat hapjes vooraf, lekkere caprese sticks en gevulde peppadews en pepers. Daarna hebben we een pasta ovenschotel gegeten, dit maakte ik van wat restjes. De pasta ovenschotel bestond onder andere uit tonijn, courgette en tomatensaus. Ik zag een vergelijkbaar recept langs komen bij Francesca.

Week 22

Dinsdag
Zelfde verhaal andere maaltijd. Toen we thuis kwamen hebben we eerst buiten gezeten en lekker de chilifingers opgegeten. ‘s Middags had ik al wat voorbereid dus moest alleen nog de maiskolven koken en de cassave in de oven doen en we konden gaan eten. Het was een heerlijke maaltijd.

Woensdag
Op woensdag heb ik het makkelijk gehouden lekker broodje falafel met komkommer en sla en wat groentes in een pittig tomatensausje.

Sushi

Donderdag
Op donderdag heb ik voor mezelf homemade double cheese burgers gemaakt. Daar had ik zin in. En voor me vriendin had ik een bord met sushi’s en een zeewiersalade. De sushi’s waren van het merk Queens, deze wilde we sowieso een keer uitproberen. Me vriendin vond ze lekker, alleen aan de zeewier proef je dat het uit de vriezer komt.

Tong Tong Fair

Vrijdag
Zoals jullie hebben kunnen lezen was ik afgelopen vrijdag op de Tong Tong Fair. En dat betekend ook veel proeven, snacken en lekker eten. Vers fruit, pastei’tjes, maiskoekjes, saté’s, spekkoek, kue mangkok en ga zo maar door. I love Indonesian food!

Nacho schotel

Zaterdag
Ik had nog gehakt van de burgers over dus me vriendin stelde voor om een nacho schotel voor ons te maken. Lekker gekruid gehakt met wat paprika en ui over de nacho’s, kaas eroverheen en de oven in. Dit hebben we samen met zelfgemaakte guacamole en zure room gegeten, lekker!

Noodles

Zondag
Op zondag heb ik een lekker en makkelijk wok gerecht gemaakt. Wat groentes, udon noodles, garnaaltjes en een black peper woksaus geserveerd op onze nieuwe borden. Ook heb ik die middag tjendol gemaakt en binnenkort komt het recept op mijn blog!

Dat was wat ik at afgelopen week. Ik ben benieuwd wat week 23 mij doet koken en eten!

Wat was jullie lekkerste gerecht afgelopen week?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply FoodforFood 12 juni 2013 at 21:37

  Heej Nick. Leuke blog die hier hebt, lekkere gerechten en leuke personal touch! Wat echt je website een goeie boost zou geven is een eigen youtube kanaal met kooktutorials. Ik ben benieuwd naar je volgende gerechten.

 • Reply BestLonna 21 juli 2019 at 10:52

  I see you don’t monetize writtenbynick.nl,
  don’t waste your traffic, you can earn additional bucks every month with new monetization method.
  This is the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites), for
  more details simply search in gooogle: murgrabia’s tools

 • Leave a Reply