Food, Travel

Mijn 1e Recept voor Reisjunk

13 maart 2014

Gegrilde Sardines

Zoals jullie gezien hebben schrijf ik sinds kort ook voor Reisjunk.nl. Een reisblog door echte reisjunkies vol inspiratie, tips, droomplekken en natuurlijk heerlijk buitenlands eten! Voor dat laatste hebben ze mij gevraagd en ik heb eigenlijk meteen ja gezegd. Ik houd van reizen en lekker eten en combineer deze dan ook graag, ook daagt het mij uit om nieuwe exotische recepten uit te proberen. En afgelopen week is mijn eerste recept online verschenen. Lekkere gegrilde sardines uit Spanje, een simpel maar smaakvol gerechtje! Hier vertel ik ook hoe je het best verse sardines kan schoonmaken.

Gegrilde Sardines

Het recept voor de gegrilde sardines vind je hier.
En voor meer lekkere Spaanse gerechten kijk je hier.

De sardines zijn trouwens ook lekker voor op de BBQ!

¡Que Aproveche!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply