Food

New In: Home Made Mini

4 mei 2013

Home Made Mini

Met dank aan Pauline kan ik Home Made Mini toevoegen aan mijn kookboeken collectie. Dit leuke boekje lag al de hele week te wachten in de brievenbus. Dus toen ik terug was van vakantie heb ik hem gelijk doorgebladerd. Home Made Mini staat vol heerlijke recepten van Yvette van Boven. Al voordat je bij de inhoud pagina komt staat er een lekkere welkomstdrank receptuur. Ook staat het boekje vol mooie foto’s en leuke illustraties. In Home Made Mini staan 80 recepten verzameld uit de Home Made zomer en winter edities. Het kookboek heeft een mooi klein formaat waardoor je het makkelijk pakt of meeneemt. Home Made Mini is ook zeker leuk om cadeau te doen (misschien wat voor Moederdag). En voor de kleine prijs van 6,95 heb je het boekje al. Ik ga in ieder geval genieten van dit boekje en vooral van de food inspiratie die ik er uit ga halen! Pauline nogmaals bedankt voor dit leuke kookboek.

Veel kookplezier!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Angelina 10 mei 2013 at 10:48

    Ben benieuwd en ook niet duur! De quote is ook erg leuk, ga ik even onthouden haha. 😉

  • Leave a Reply