News

Nick feliciteert Jamie Magazine met 25e nummer

6 augustus 2014

Wie Jamie Oliver is hoef ik niet te vertellen lijkt me! De naked chef is razend populair in Nederland en iedereen die een beetje van koken houdt heeft wel eens wat gemaakt van deze man of heeft zich door hem laten inspireren. Ook ik heb verschillende recepten van hem gemaakt van de spicy super jerk-kip tot een vegetarische filotaart met spinazie en feta. Ik denk dat mister Jamie me ook vaak genoeg heeft ge├»nspireerd voor een lekkere simpele pasta of salade, ik heb dan ook verschillende kookboeken van hem in huis en ben heel nieuwsgierig naar het nieuwe kookboek ‘Comfort Food’. Ook leuk om te vertellen is dat ik met Theebrouwerij al 2 keer met Jamie Magazine heb samengewerkt!

Jamie Magazine

Nu viert Jamie Magazine deze maand hun zilveren jubileum met het 25e nummer en dat vieren ze groots. Het feestnummer is one awesome summer party met heerlijke cocktails, zomerse recepten, hotspots op Mallorca, outside dinners en culinaire camping recepten! Het feestnummer is as-we-speak verkrijgbaar in de winkel dus snel halen en dit smakelijke feest mee vieren. :)

Jamie Magazine van harte gefeliciteerd en ik hoop dat er nog veel mooie nummers gaan bij komen!

Wat is jouw favoriete Jamie recept?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply