Personal, Travel

Nick Goes Barcelona!

19 mei 2014

Nick goes Barcelona

Hasta luego, ik vlieg vandaag naar het zonnige Spanje! Barcelona om precies te zijn, even heerlijk een weekje er tussen uit. Afgelopen week was al één en al voorpret helemaal toen ook het weer eindelijk mooi werd in Nederland! Van een ware Rosé Experience bij the Habrour Club tot een gezellige BBQ met vrienden, genieten doe ik zeker en helemaal als ik weer in mijn favoriete land Spanje ben.
Gister alles ingepakt en deze ochtend vlieg ik lekker op tijd zodat ik nog de hele maandag heb en heerlijk kan beginnen met een Spaanse lunch, het boekje staat al vol met to do’s, to see’s en to eat’s en het merendeel is al helemaal uitgezocht! Op die manier kan ik ultiem genieten van al het moois, leuks en lekkers samen met mijn vriendin. Een week is eigenlijk te kort om alles te doen!

Nick goes Barcelona

Nieuwsgierig naar al mijn belevingen en avonturen in Barcelona en wil je niet wachten totdat ik terug ben? Volg me dan op Instagram @writtenbynick en Twitter @writtenbynickNL daar zal ik regelmatig wat van me laten horen en zien tijdens mijn reis!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Diede 19 mei 2014 at 13:49

    Heerlijk Nick! Geniet ervan. Ben benieuwd naar jouw verhalen en tips!

  • Leave a Reply