Food, Lifestyle

North Sea Kitchen

25 mei 2013

North Sea Kitchen is het food gedeelte van het jaarlijkse North Sea Regatta event in Scheveningen. North Sea Kitchen viel dit jaar in het pinkster weekend. Helaas had het festival het weer niet echt mee maar dat mocht de pret niet drukken. Ik ben zondag 19 mei geweest en dat was gelukkig een redelijk dag, alleen de wind was af en toe koud.

Toen ik samen met mijn vriendin aan kwam lopen, wilde het toeval dat Herman Den Blijker ook net aankwam met zijn RIB boot. Hij was de hele middag aan het varen en met zijn boot bezig. North Sea Kitchen is redelijk klein, het is 1 straat met eettentjes en terrassen met aan het eind een grote tent waar (‘s avonds) gefeest kan worden. Het betalen voor consumpties gaat met muntjes. Wij begonnen bij de stand van de Harbour Club en namen wat lekkere oesters. Dat was wel even genieten op het terras met het zonnetje en een biertje erbij. Verder heb ik nog een risolles gesnoept bij Toko Oen en een patatje van Herman. Toen we weggingen hebben we nog 2 lekkere brownies meegenomen van Wheely Good Food. We hebben de dag afgesloten op de boulevard bij een strandtent.

North Sea Kitchen is een klein maar gezellig event waar je heerlijk kan genieten van hapjes. Heb je iets met varen of boten dan is het helemaal naar je zin. Ik zou mezelf er geen hele dag kunnen vermaken maar zo een paar uurtjes is leuk.

North Sea Kitchen

North Sea Kitchen

North Sea Kitchen

North Sea Kitchen

North Sea Kitchen

North Sea Kitchen

North Sea Kitchen

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Bianca 25 mei 2013 at 14:31

    Ziet er superleuk uit! Ik ben fan van dit soort evenementen. Zeker met een zonnetje. Volgend jaar wil ik wel proberen hier naar toe te gaan. Ga je ook naar de Taste of Amsterdam binnenkort?

    • Reply Nick 27 mei 2013 at 18:06

      Lijkt me wel super maar denk dat ik het niet ga halen helaas.

    Leave a Reply