Event

Pays d’Oc IGP lanceert The Ultimate Rosé Experience

28 mei 2014

Twee weken geleden reisde ik samen met co-blogger Esmay af naar The Harbour Club in Amsterdam. We waren uitgenodigd voor een feestelijke lunch voor de aftrap van de ‘Ultimate Rosé Experience’ campagne van het Zuid-Franse wijnkwaliteitslabel Pays d’Oc IGP. De die aankomende drie weken zouden in het teken staan van de verschillende Pays d’Oc IGP rosés bij de Harbour Club. Alle bezoekers kunnen dan genieten van de wijnen van verschillende druivenrassen tegen een mooie prijs. Inmiddels zijn we in de laatste week van de campagne.

Ultimate Rosé Experience Harbour Club

De campagne
De Harbour Club beschikt over 3 unieke locaties in Nederland, allen met een mooi terras aan het water. Op de kaart vind je vooral heerlijke seafood gerechten. Pays d’Oc IGP vond dit de perfecte locaties voor de Rosé Experience. Voor drie weken lang worden 5 mooie wijnen gepromoot in de Harbour Club. Hiermee hopen ze de consument bewust te maken van het variërende assortiment aan rosés dat Pays d’Oc IGP heeft liggen in de schappen van supermarkt en slijter.

Ultimate Rosé Experience Harbour Club

De ‘Ultimate Rosé Experience’ winnen
Elke week staat er op het terrein van een Harbour Club locatie een roze Volkswagen busje. Pak je telefoon of camera en maak een foto met dat ding! Wanneer je deze upload en op de Facebook pagina van Pays d’Oc IGP zet maak je kans op een rosé proeverij op grote hoogte, zij verloten namelijk per vestiging een balloonvaart voor vijf personen. Hoe cool is dat?!
Kijk op www.facebook.com/PaysDocWines.NL voor meer info.

Ultimate Rosé Experience Harbour ClubEen aubergine rolletje gevuld met geitenkaas en waterkers.

Ultimate Rosé Experience Harbour Club

Een tartaar met parmezaan en truffelmayonaise.

Ultimate Rosé Experience Harbour Club

Een reuze gamba met gazpacho.

De lunch
Het was een gezellige middag en een heerlijke lunch! We begonnen met drie lekkere amuses waarbij we iedere keer een andere rosé kregen. Zelf vond ik de Grenache rosé heel lekker!
Daarna kregen we een super lekkere salade nicoise en een bouillabaise, de laatste vond ik iets wat tegen vallen. In zo’n visrestaurant had ik toch wel een veel betere bouillabaise verwacht! Hierbij kregen we nog 2 rosés, een Cabernet en een Shiraz.

Ultimate Rosé Experience Harbour Club

Ultimate Rosé Experience Harbour Club

Houden jullie van rosé? Zo ja, wat is je favoriet?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply