Personal

Personal: Happy Birthday

20 januari 2014

Happy Birthday Slinger

Het mag vandaag dan wel een grijze, regenachtige dag zijn maar het is zeker geen blue monday. Want vandaag is het mijn verjaardag dus niks geen depressieve fases maar feest, fun & food! Gisteren heb ik het al klein gevierd voor wat familie waarna ik samen met mijn vriendin heerlijk sushi heb gegeten. Je vindt een foto van die lekkere Japanse monstertjes op mijn instagram, haha. Vandaag heb ik ook nog wat visite gehad en heb ik lekker geluncht met mijn vriendin, die moest helaas werken. Al met al twee gezellige dagen! En zeker een happy birthday gevoel met de leuke slinger, de cadeau’s en de kaarten. Thanks everybody!

Happy Birthday Presents

Ook ben ik weer flink verwend met onder andere gevulde envelopjes, een mooie wijn, een goed scherp mes, een beanie, een mooi vest en een toffe kookworkshop. Wat voor precies mag ik nog bekijken!

Iemand leuke tips of aanraders voor de workshop?

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Michelle 20 januari 2014 at 16:12

  Hartelijk gefeliciteerd! Fijn dat je een leuke verjaardag hebt gehad en nog hebt natuurlijk. Leuke cadeautjes heb je gekregen!
  Xx

 • Reply Curly Creative 20 januari 2014 at 16:25

  Fijn om te lezen dat je een leuk feestje hebt gehad.
  Gefeliciteerd met je verjaardag!

  Liefs

 • Reply DOORETEN 20 januari 2014 at 16:31

  HAPPY BIRTHDAYY NICKK!!!!

  Wat fijn dat je je echt jarig voelt :) Meestal vind ik verjaardagen telkens minder leuk worden als je ouder wordt, maar een slinger en gezellige visite maakt een hoop goed :)
  Geniet nog even van je jarige avond :) huh dat klinkt gek maar je snapt wat ik bedoel haha
  Liefs Door

  • Reply Nick 20 januari 2014 at 17:44

   Gracias!!
   Ja dat vind ik ook, eerst wilde ik er ook niks aan doen, dan toch maar klein vieren en uiteindelijk 1 en al gezelligheid! 😀
   Haha, mijn avond is zeker jarig 😉 .
   Xx

 • Reply Anna 20 januari 2014 at 19:00

  Happy Birthday!

 • Reply Dita 20 januari 2014 at 19:12

  Oeehh lekker!

 • Leave a Reply