Personal

Personal: What I’ve Been Up To (March)

2 april 2014

Tijd voor een leuk persoonlijk artikel! De maand maart was voor mij een zeer drukke periode met vooral veel leuke bezigheden. Op de belastingaangifte en wat saaie werkdagen na was maart voor mij lekker doen wat je leuk vindt!

Deze maand had ik een gezellige bloggers meeting bij Stan&Co in Utrecht. Ik schrijf sinds kort ook voor Reisjunk en dit was de eerste keer dat we elkaar allemaal in het echt zagen. Nou ja bijna allemaal er waren er natuurlijk een aantal op reis. Leuk om elkaar zo een keer te spreken en we gaan dit zeker vaker doen! Ik ga snel weer wat exotische recepten voor Reisjunk maken.

Ook had ik afgelopen maand weer een Theebrouwerij on Tour editie. Dit keer op de Ladies Night van Bouwhof. Ik had wat vrienden om hulp gevraagd voor bij de stand en de proeverij. En natuurlijk hebben we de thee eerst met ze alle zelf geproefd tijdens de teammeeting. Met al dat lekkers erbij leek het wel een High tea!

Theebrouwerij

Zoals de meeste van jullie weten werk ik ook bij de Fashion Factory Outlet in New Babylon, Den Haag. En afgelopen maand was er een Fashion Day met alles erop en eraan in New Babylon met ook veel leuks in onze winkel! Zo kwam Yara Michels een bloggers masterclass geven, was Bastiaan van Schaik er de hele dag en kon je op de foto in een toffe photobooth! Het was een superleuke (werk)dag.

Fashion Day

In de week voor het event moest er natuurlijk plek gemaakt worden in de winkel, na wat schuiven en verplaatsen heb ik samen met de visual merchandiser wat toffe hoekjes gecreëerd op de mannenafdeling.

Fashion Factory Outlet

De dagen voor Ladies Night was ik nog druk bezig met alles voor te bereiden. Mijn stand zag er dan uiteindelijk ook supertof uit! Op de avond zelf was het van begin tot het eind één en al gezelligheid en drukte. We kregen veel positieve reacties en mensen vroegen of we ook echt een winkel ergens hadden. Het was een top avond die we na het opruimen gezellig hebben afgesloten met wat sluitdrankjes!

Theebrouwerij

Na al die drukte was het tijd voor wat ontspanning. Toevallig was het afgelopen weekend Fashion Day in Zoetermeer dus na een lunch bij de Bagels & Beans met mijn vriendin, zijn we nog even naar de modeshow gaan kijken met een optreden van Julia van der Toorn en hebben we nog geshopt natuurlijk. Lekker van het mooie weer genoten en als perfecte afsluiter van de maand een gezellige BBQ met vrienden! De eerste van het jaar, woohoo!

Hoe was jullie maand?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Dita 2 april 2014 at 13:20

  Wat leuk om te lezen hoe je maand was :)

 • Reply Michelle 2 april 2014 at 13:38

  Veel leuke dingen heb je gedaan. Mijn maand was niet zo boeiend. Veel bezig geweest voor studie en werk. Niet boeiend, maar wel leuk en voor mij interessant.
  XX Michelle

 • Reply Jamie 6 april 2014 at 18:16

  Amazing, Love your blog!

 • Leave a Reply