Dat ik van pittig eten houd weten jullie. Dus deze Chili Choco Rocks zijn dan ook geen verrassing. Ik had zin om wat te maken, keek even wat er nog in huis was en bedacht wat ik ermee kon doen. Het leek me leuk om een pittige versie van pindarotsjes te maken dus dat heb ik gedaan. En het is super makkelijk, je hebt maar 3 ingrediënten nodig. So let’s begin!
Benodigdheden
- 300 gr. pure chocolade
- 250 gr. ongezouten pinda’s
- 1 el. gedroogde chillies of 2 el. chili flakes
Bereidingswijze
1. Smelt de chocolade au bain-marie. En maak de gedroogde chillies fijn met een vijzel.
2. Doe de pinda’s in een kom en voeg de helft van de chillies toe. Meng deze met elkaar.
3. Voeg nu de gesmolten chocolade toe en meng het geheel. Doe de rest van de chillies erbij en meng het nogmaals goed.
4. Maak met een lepel kleine bergjes van het mengsel op een met bakpapier beklede plaat. En zet deze ongeveer een half uur in de koelkast om op te stijven.
Je Chili Choco Rocks zijn klaar! Ook leuk om neer te zetten op tafel wanneer je bezoek krijgt, mensen verwachten niet dat ze spicy zijn.
Eet smakelijk!
3 Comments
Ziet er lekker uit, goede tip!
Oeh, bijzonder! Ben heel benieuwd naar de smaak!
Mmm, looks good! En wat een prachtige foto’s, vooral die eerste!