Food

Recept: Egg Salad byDenize

31 december 2013

Eiersalade

Zoals de meeste van jullie wel weten heeft mijn vriendin het geluk dat ik bijna altijd kook en lekkere hapjes maak. Maar zo nu en dan duikt ook zij de keuken in en ook dan komen er de meest heerlijke dingen uit! Zo ook afgelopen zondag, een heerlijke eiersalade, super voor op een toastje of gewoon voor op brood. Ook zijn de foto’s prachtig en wil ik stiekem ook zulke mooie foto’s kunnen maken. Helaas ben ik geen fotograaf (leer steeds meer ;)). Anyway geniet van de mooie foto’s en probeer de eiersalade à la Denise, daarna wil je alleen nog maar zelf gemaakte!

Eiersalade

Benodigdheden

  • 4 eieren
  • 4 el. mayo
  • 1 el. ketchup
  • 1 tl. Paprikapoeder
  • 1 tl. Kerriepoeder
  • Handje verse bieslook
  • Half uitje

Eiersalade

Bereidingswijze

1. Kook de eieren. Snipper ondertussen de ui en snij de bieslook fijn (of knip het met een schaar).

2. Zodra de eieren gekookt zijn, deze laten schikken en laten afkoelen (leg ze in koud water om sneller af te koelen).

3. Als de eieren afgekoeld zijn kan je ze in kleine stukjes snijden. Voeg alle ingrediënten samen in een kom en roer het goed door elkaar. Voeg peper en zout naar smaak toe.

Eiersalade

Enjoy!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply