Food

Recept: Green Tea Banana Milkshake

24 juni 2014

Afgelopen week plaatste ik een foto op mijn Instagram van de Green Tea Banana Milkshake, deze kreeg gelijk veel likes en reacties. Ook vroegen jullie of ik het recept ging plaatsen op mij blog, bij deze speciaal voor jullie! De milkshake is eigenlijk ontstaan omdat ik zin had in een smoothie/milkshake en toen ben gaan kijken wat ik nog aan ingrediënten over had. Ik vond de kleur en de smaak zo lekker dat ik hem meteen met jullie wilde delen op Instagram. De green tea banana milkshake is echt heel eenvoudig om te maken en met de volgende ingrediënten heb je genoeg voor twee flinke glazen.

Green Tea Banana Milkshake

Benodigdheden (2 pers.)

  • 2 rijpe bananen
  • Stuk of 4 el groene thee ijs
  • Melk

Bereidingswijze

1. Doe de bananen in stukjes in de blender en schep hier het groene thee ijs bij.
2. Schenk er melk bij tot de bananen net niet onder zijn.
3. Blend het geheel tot een mooie romige milkshake en klaar!

Zo simpel is het en veel lekkerder dan die van de fastfoodketens! Op dit recept kun je natuurlijk flink variëren. Oh ja en groene thee ijs kan je kopen bij de wat grotere toko’s, ik weet niet of supermarkten het ook hebben. If so let me know! 😉

Wat is jullie favoriete milkshake smaak?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Nilou 25 juni 2014 at 13:43

    Ik heb nog nooit groene ijs gekocht bij de Toko, terwijl ik er toch best langs kom. Bedankt voor de tip!

  • Leave a Reply