Food

Recept: Mexican Style Wrap Pizza

17 mei 2014

Af en toe doe ik een rondje koelkast om restjes op te maken. Ik probeer altijd zo min mogelijk weg te gooien! Vaak kan je nog best veel met overgebleven producten, gewoon een beetje creatief zijn. Zo ontstond ook deze Mexican style wrap pizza oftewel een tortilla wrap als pizzabodem met homemade pizzasaus en Mexicaanse toppings. De wrap pizza smaakte super lekker en was makkelijk te maken, ik at er meloen met Serrano ham bij. Je kan er natuurlijk ook goed een frisse salade bij eten.

Mexican style wrap pizza

Benodigdheden

  • 1 tortilla wrap
  • Halve tomaat
  • 1 kleine knoflookteen
  • Blikje tomatenpuree
  • Mais
  • Paar plakjes chorizo
  • Kaas
  • Verse kruiden (of gedroogde)
  • Zout
  • Peper

Bereidingzwijze

1. Snijd de tomaat in partjes en doe deze in een keukenmachine samen met de tomatenpuree en uitgeperste knoflook. Wat zout en peper erbij en fijn maken tot een saus.
2. Smeer de wrap met de saus in en beleg de wrap met chorizo, kaas, mais en verse kruiden. Ik gebruikte bieslook en peterselie. Ook had ik nog wat jalapeños die ik er op deed.
3. Doe de wrap in een voorverwarmde oven van 180 graden tot de kaas gesmolten is en de wrap wat krokanter is maar niet te. Dit zal tussen de 5 en 8 minuten duren ligt aan je oven.
En klaar is de Mexican style wrap pizza!

Mexican style wrap pizza

Je kan er ook nog wat rucola op doen als die uit de oven komt.

Eet smakelijk!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Dita 17 mei 2014 at 07:09

    Lekker!

  • Leave a Reply