Food

Recept: Naan met Zalm, Komkommer & Meer

28 augustus 2013

Afgelopen weekend was het heerlijk weer om buiten te lunchen dus ook tijd om wat lekkers te maken! Mijn vriendin had een goed idee voor lekker belegde naans. Wie mij op instagram volgt heeft ze al voorbij zien komen en nu kan jezelf ook genieten van dit lunchgerecht!

Belegde Naans

Benodigdheden

  • 2 Naan broden
  • 1 komkommer
  • 1 trostomaat
  • Kruiden roomkaas
  • Zalm
  • Wasabi-mayonaise
  • Soja/wasabi dressing
  • Peper

Bereidingswijze

1. Leg de naan broden zo’n 2 minuten onder de grill. Smeer een goede laag kruiden roomkaas op 1 naan en besmeer de ander met wasabi-mayo.
2. Beleg ze beide met zalm. Doe wat peper op de zalm. Snij van de komkommer een paar reepjes en plakjes. En leg de reepjes op de zalm met wasabi-mayo en de plakjes komkommer op de zalm met kruiden roomkaas.
3. Snij de tomaten en leg deze op de zalm met kruiden roomkaas. Doe wat soja/wasabi dressing over de komkommerreepjes. Ik had toevallig nog een flesje staan van deze dressing. Je kan hem ook zelf maken door wat wasabi te mengen met sojasaus en wat gula djawa (het beste is een stroopje van gula djawa).

Dat was het! Nu kan je genieten van een lekkere naan met zalm.

Eet smakelijk!

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Dita 28 augustus 2013 at 13:15

    Dat klinkt yummie!!

  • Reply Petra 30 augustus 2013 at 10:31

    Wat een mooie blog en heerlijke recepten! Ga bovenstaande ook zeker eens proberen.

    En wilde ook even zeggen dat ik de Theebrouwerij echt een heel origineel concept vind. Ik zeg het voort!

    • Reply Nick 1 september 2013 at 10:51

      Thanks, leuk om te horen!

    Leave a Reply