Food

Recept: Varkensentrecote met Bob’s Green Garden Kruiden #foodybox

8 mei 2014

Het is altijd leuk om met nieuwe producten aan de slag te gaan dus zo’n Foodybox vol lekkers is altijd super! Zo was ik ook benieuwd naar het Bob’s Green Garden kruidenmengsel van Simply Spices en ik kan je vertellen de kruiden ruiken en smaken zeer goed. Ook zat er een mooi stukje varkensentrecote in de Foodybox van Natuurvlees.nl Waterlants Weelde. Natuurvlees heeft een eigen keurmerk voor hun rund-, kalfs-, lams- en varkensvlees. De beesten krijgen alle ruimte, buitenlucht en worden met veel zorg voor gezondheidsaspecten en natuurbeheer grootgebracht.
Het mooie aan de Simply Spices is dat de kruiden vrij zijn van de 24 meest voorkomende allergenen en ze bevatten geen e-nummers! Ik ben dan ook best benieuwd naar de andere smaken van Simply Spices.
Om terug te komen op het recept, ik heb de 2 gecombineerd tot een smakelijk stukje vlees met gegrilde paprika.

Varkensentrecote simply spices

Benodigdheden

  • Varkensentrecote
  • Bob’s Green Garden kruiden
  • Halve paprika
  • Peperolie

Varkensentrecote simply spices

Bereidingswijze

1. Marineer de varkensentrecote in wat peperolie en het kruidenmengsel. Snijd de paprika in reepjes.
2. Verhit de grillpan en bak het vlees mooi gaar, door de grillpan krijg je mooie grillstrepen in het vlees. Ondertussen grill je ook de paprika kort zodat deze nog een bite heeft, doe wat van de marinade over de paprika tijdens het grillen om het op smaak te brengen.
3. Doe de paprika op een bord en leg de entrecote erop en klaar is je vlees!

Varkensentrecote simply spices

Ik vind de kruiden echt heerlijk ruiken en het smaakte ook lekker, ik ben alleen geen fan van varkensvlees dus dat was niet echt mijn ding. Met deze kruiden kan je ook lekkere kruidenboter maken of door de pastasaus doen.

Eet smakelijk!

Hebben jullie al 1 van de Simply Spices geproefd?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply