Food

Recept: Zalmtartaar

14 maart 2013

Zalmtartaar_collage

Na verschillende complimenten en likes (thanks iedereen!) heb ik besloten het recept met jullie te delen. Het oorspronkelijke recept is van BodieBoost, ik heb er me eigen draai aangegeven. Dus iedereen die aan het BodieBoosten is, het gerecht is nog steeds BodieBoost proof! Mijn menu bestaat uit een heerlijke zalmtartaar met pittige gamba’s en een frisse salade. Mijn vriendin en ik hebben van dit avondmaal genoten gister. Het recept is dus voor 2 personen.

Benodigdheden

  • 1 pak gerookte zalm
  • 1 avocado
  • 1 ui
  • 3 kwart lente ui
  • halve rode peper
  • zout
  • peper

Bereidingswijze

1. Snij de gerookte zalm, avocado, ui, rode peper en lente-ui in kleine stukjes en doe het in een kom. Maak het op smaak met zout en peper en meng alles goed door elkaar.
2. Pak 2 kleine schaaltjes en doe hier aluminiumfolie in. Vul de schaaltjes met het mengsel en druk het goed aan. Zet het 10 minuten in de koelkast om op te stijven.
3. Zet de schaaltjes ondersteboven op je bord en haal het schaaltje langzaam weg. Verwijder ook de folie langzaam. Laat de zalmtartaar op kamertemperatuur komen en je bent klaar!

Eet smakelijk!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Foodblogswap: Naanpizza met Avocado & Gamba's | Written by Nick 23 juni 2013 at 11:32

    […] maakte deze maand mijn zalmtartaar recept voor de Foodblog Swap. Bekijk het op Caroline’s […]

  • Leave a Reply