Food, Review

Review: Blondies Triple Choc van Homemade

10 november 2013

Blondies Homemade

Het bakmixen merk Homemade heeft een aantal nieuwe pakketten uitgebracht. De zogenaamde 1-2-3 pakketten en ik heb voor jullie de bakmix voor blondies uitgeprobeerd. De blondie is het lichte zusje van de brownie en wordt dan ook gemaakt met onder andere witte chocolade. In het 1-2-3 pakket van Homemade maken ze er een tripel chocolade versie van omdat ze hem ook nog aftoppen met chocola. Lees hier onder mijn ervaring.

Blondies Homemade

Inhoud
Het pakket bevat alles, een bakvorm, een zakje voor het beslag en twee zakjes chocolade druppels, je hoeft alleen zelf 100 ml water toe te voegen.

Blondies Homemade

Bereidingswijze
Het pakket doet zeker zijn naam eer aan, in 3 makkelijke stappen heb je een blondie gebakken en versierd. Je mixt het water met de beslagmix en klopt dit een minuut. Daarna vul je de bakvorm en zet je het 30 minuten in een voorverwarmde oven. Wanneer de blondie klaar is doe je direct de witte chocolade druppels erop zodat deze smelten. Daarna smelt je de melkchocolade in de magnetron en versier je de blondie, easy as that!
Alle stappen zijn echt super simpel, wanneer je de witte chocolade op de blondie doet vallen er wel een aantal maar uiteindelijk smelt het wel en kan je er de hele blondie mee bedekken.

Blondies Homemade

Smaak
En nu het belangrijkste, hoe smaakt de blondie met drie soorten chocola! Het ziet er best mooi uit maar helaas is het geen echte blondie. Eigenlijk is het een soort chocoladecake want het is echt te droog voor een blondie. Wanneer je een stukje eet is het best lekker zo met de drie soorten chocola, vooral het middelste gedeelte dat wel nog een beetje smeuïg is.

Blondies Homemade

Conclusie
Ik zou de bakmix niet kopen en het eindresultaat is niet de naam blondie waardig. Het is wel leuk om met kinderen te maken of als je niet echt van bakken houdt maar toch zelf wat voor bij de thee wilt maken. Binnenkort ga ik lekker weer een keer mijn eigen blondie recept maken waarna ik me tanden in een echte blondie kan zetten!

Homemade Specials 1-2-3 Pakket voor Blondies Triple Choc
Verkrijgbaar: Alle bekende supermarkten
Prijs: 2,99
Website: Homemade Bakmixen

Foto’s: byDenize

Hebben jullie al 1 van de nieuwe 1-2-3 pakketten van Homemade uitgeprobeerd?

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Lian 10 november 2013 at 13:09

  Leuk dat je tot dezelfde conclusie komt als ik. Heb de bakmix een aantal weken geleden getest.

 • Reply Nathalie 10 november 2013 at 15:59

  Hier in huis al 2x gegeten. Vriendjelief vindt dit een geweldige bakmix omdat het hem helemaal alleen lukt 😉

  Het is idd geen echte blondie maar toch vinden wij het resultaat best goed!
  De onze is altijd nog lekker sticky en ziet er eigenlijk ook veel minder droog uit dan op jou foto. Zal mssn aan ons oventje liggen maar wij vinden het lekker.

 • Reply Martine 28 november 2013 at 21:31

  Ziet er lekker uit hoor!

 • Reply Eline 29 november 2013 at 17:48

  Hoi Nick, kom net via een omweg op jouw site terecht. Mooie foto’s en erg leuke artikelen! Zie bij dit artikel een mooi bordje in beeld. Weet je waar het vandaan komt? Het merk wellicht? Dankjewel!

  Groetjes, Eline
  http://www.voorzoetekoek.blogspot.com

  • Reply Nick 29 november 2013 at 21:45

   Hi Eline, leuk om te horen thanks! Het bordje is van H&M home collection. Ik weet niet of ze de bordjes nog steeds hebben, is al van een hele tijd terug.

   Groetjes!

  Leave a Reply