Review

Review: Excalibur isoleerfles van Rosti Mepal

10 maart 2014

Voor mijn blog en werk ben ik veel onderweg en soms mis ik dan bijvoorbeeld me kop koffie omdat ik daar ‘s ochtends geen tijd voor had. Of heb ik een heerlijke soep gemaakt waar nog wat van over is, dan wil ik deze warm mee kunnen nemen om nog lekker op te eten. Ook kan het natuurlijk andersom, ben je ergens lekker in het park van de zon aan het genieten en heb je zin in een heerlijk koele slok water of homemade ijsthee. Dan komt zo’n isoleerfles toch even goed van pas!

Isoleerfles Excalibur Rosti Mepal

Excalibur Isoleerfles

De robuuste roestvrijstalen (RVS) isoleerfles van Rosti Mepal ziet er stoer uit en is verkrijgbaar in vier maten, 330 ml, 500 ml, 700 ml en 900 ml inhoud. De thermosfles kan goed tegen een stootje. De buitenste dop kan je gebruiken als beker en de schroefdop heeft een dubbele afdichtring die tijdens het schenken op de fles kan blijven. Ook is alles makkelijk te reinigen. De 900 ml fles heeft een doorsnede van 85 mm en is 330 mm hoog. Door het dubbelwandige RVS blijft mijn ijskoude water lang koud en mijn heerlijk warme thee warm, voor minimaal 12 uur lang! De isoleerfles is er al vanaf 17,99 (330 ml) in de webshop van Rosti Mepal.

Isoleerfles Excalibur Rosti Mepal

Review

Nu heb ik nog uitgeprobeerd of mijn drinken ook echt minimaal 12 uur lang warm blijft of zelfs 24 uur lang koud blijft. Wel kan ik zeggen dat de fles beide lang op gewenste temperatuur kan houden. Verder ben ik heel tevreden over de fles, hij schenkt netjes zonder te morsen of te druppelen en beide doppen draai je er makkelijk op en af. De isoleerfles lekt niet en drinkt fijn, geen last van scherpe of harde randjes. Ook het schoonmaken is eenvoudig, even omspoelen met een sopje en afdrogen. En na het schoonmaken opbergen zonder schroefdop erop zodat hij mooi even kan ventileren. Nu heb ik een wat grotere fles en kan ik me voor stellen dat het wat zwaar is voor sommige, helemaal wanneer deze gevuld is. Maar zoals ik al zei is de thermosfles er ook in kleinere formaten! Ik ben er in ieder geval blij mee.

In de webshop van Rosti Mepal vind je nog veel meer fijne producten. Toen ik na binnenkomst van de isoleerfles in mijn keuken ging kijken kwam ik erachter dat ik al meer producten van Rosti Mepal had zonder dat ik dat eigenlijk wist. En ook over deze ben ik erg tevreden, het werkt fijn en het heeft een lange levensduur. Het kijken waard dus zou ik zeggen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply