Review

Review: Het zomerse drankje Hugo van Galilei

21 mei 2014

HUGO

Vorig jaar rond kerst leerde ik het aperitief Hugo kennen en vond het heerlijk! Ondertussen is de cocktail helemaal hot en hip, en kan je zelfs Hugo bij de supermarkt halen van verschillende merken. Hugo is een soort Italiaanse variant van de Mojito. Het zomerdrankje wordt gemaakt van Prosecco, vlierbloesemsiroop, munt en citroen of limoen. Een lekker fris zoetig drankje dus!

HUGO

Laatst kwam ik Hugo van Galilei tegen in de supermarkt en heb gelijk een fles meegenomen, deze heb ik met het mooie weer opgetrokken. Je serveert Hugo in een champagneglas met wat ijs, verse munt en een schijfje limoen. Het drankje is dus ook mooi om te zien. Als je op die manier een pre-mixed Hugo drinkt smaakt het super, lekker fris en licht zoetig. Je drinkt het makkelijk en een fles is zo weg op een mooie zomeravond. Kortom of je hem nou zelf maakt of kant en klaar haalt, Hugo is een heerlijke aperitief als je hem op bovenstaande manier serveert, proost!

HUGO

Kenden jullie Hugo al?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Recept: de Cocktail Hugo | Written by Nick 8 augustus 2014 at 07:04

  […] cocktailsferen te blijven een lekker zomers recept voor de cocktail Hugo. Eerder schreef ik al een review over een kant-en-klare variant en hoe ik het drankje leerde kennen. Nou is homemade vaak gewoon […]

 • Reply Mia Heylen 23 september 2015 at 19:25

  ik drink Hugo liever puur, niets geen toevoegingen
  de sprankelende vlierbes stal m’n hart, m’n tong enm’n zinne, al 3 jaar geleden
  maar helaas, kan ik mijn lekkere Hulo Gelilei niet altijd vinden

 • Leave a Reply