Review

Review: L!FE Wijnen van de Albert Heijn

13 mei 2014

Laatst toen ik boodschappen aan het doen was zag ik de hippe wijnflessen van L!FE bij de Albert Heijn. Ik had inderdaad gelezen dat de AH ruim 100 nieuwe wijnen in het assortiment had opgenomen en dit was er dus 1 van. Het merk viel me op door de mooi gekleurde fles met de toffe tekst L!FE en de ondertitel ‘is to discover’. Ik houd van mooi vormgegeven verpakkingen dus alleen daarom wilde ik hem al bijna meenemen maar ik heb me de eerste keer ingehouden. En dat was maar goed ook want een week later waren ze in de bonus! Nu kon ik het niet laten om 2 van die toffe flessen mee te nemen en het gaat natuurlijk ook om de smaak dus ik dacht “kan ik er gelijk een review over schrijven”. Kortom ik stel jullie voor aan het nieuwe wijnmerk L!FE!

L!FE wijn Albert Heijn

Verpakking (de fles)
Zoals je hebt gelezen vind ik de fles heel cool! De flessen zijn strak en fris, ze zijn er in verschillende kleuren met verschillende ondertitels. Ik koos voor de Moscato Rosé (licht blauw) en de Merlot (mintgroen) met de ondertitels ‘is to celebrate’ en ‘is to live’. Ook mijn vriendin is heel blij met de flessen, nadat deze op zijn gebruiken we ze als vazen (tip)!
Bij de Moscato hebben ze een handige dop ontworpen die er weer terug op kan zodat je hem na opening langer goed kan houden, slim bedacht!

Smaak
De wijnflessen kunnen er nog zo tof uitzien maar als de smaak niet lekker is halen we ze natuurlijk niet nog een keer. L!FE is to celebrate en dat is het zeker! Dus afgelopen weekend ging de Moscato Rosé open en werd er alvast geproost op onze vakantie en mijn zeer geslaagde meeloopdag bij Niven.
En wat werd ik verrast bij de eerste slok, heerlijk fruitig en zacht. Ik was gelijk verliefd op deze mousserende, Zuid Afrikaanse wijn! Als de andere wijnen van L!FE ook zo zijn dan zit het helemaak goed met de smaak!

Conclusie
Albert Heijn heeft een goede zet gedaan door deze wijn toe te voegen aan zijn assortiment! L!FE is hip, jong, smakelijk en toegankelijk met een leuke boodschap op de achterkant. Heel tof gedaan ook met de verschillende kleuren en ondertitels bij elke wijnsoort. Hier gaan veel mensen van genieten tijdens mooie momenten!

Een fles L!FE kost €6,99 en de mousserende wijn van L!FE kost €8,99 bij Albert Heijn.

Hebben jullie al 1 van de L!FE wijnen geproefd?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Lynn Vrenken 13 mei 2014 at 15:28

  Geweldige flessen, ik zag ze al op instagram! Ik ga ze zeker eens halen binnenkort! :)

 • Reply Dita 13 mei 2014 at 18:36

  Ik zag ze al in de winkel en was erg benieuwd

 • Reply Marianne 16 maart 2015 at 20:48

  Ik heb een fles ‘ life is to discover’ sasauvigon blanc gekregen, hij is héérlijk!
  Serieus, staat op mijn favorieten lijstje, dus prima wijntje :)
  En inderdaad, de ffles ziet er supertof uit, ik ga hem zeker bewaren voor decoratie 😉

  X

 • Reply MartinJuicy 26 juli 2018 at 07:33

  Hello. I see that you don’t update your site too often. I know that writing
  content is boring and time consuming. But did you know that
  there is a tool that allows you to create new posts using existing content (from article directories or other blogs from your niche)?
  And it does it very well. The new articles are unique and pass the copyscape test.
  You should try miftolo’s tools

 • Leave a Reply