Food, Review

Review: The Burger van Vleems Food #Foodybox

25 april 2014

The Burger van Vleems Food

Ook ik als foodie vind het soms heerlijk om lekker makkelijk te eten, bijvoorbeeld na een drukke werkdag. En wat is er nou easier dan een magnetron maaltijd of iets wat alleen de oven in hoeft? Helaas is zo’n magnetron iets vaak niet te nassen! Daarom maak ik veel liever zelf wat makkelijks, het zogenoemde comfort food. En daar valt deze Burger van Vleems food nou ook onder! The Burger ziet eruit als zo’n ding dat je in de magnetron moet gooien waarna je een kleffe, niet-te-vreten hamburger hebt, maar niets is minder waar. Met dit pakket maak je in 5 minuutjes een heerlijke burger, so check it out!

The Burger van Vleems Food

Verpakking
Het doosje oftewel de cap ziet er stoer uit met een tof logo. Waarop ook duidelijk te zien is dat het gaat om een mooie kwaliteit burger. Alle belangrijke info die je zou willen weten is terug te vinden op het doosje zonder dat het er te druk uit ziet.

The Burger van Vleems Food

Inhoud
Het doosje van The Burger bevat alle basis ingrediënten voor een goede hamburger. Een hamburger broodje met sesamzaadjes, een burger van duurzaam en zuiver rundvlees, gebakken uitjes, saus en kaas. Je ziet en ruikt gelijk dat het een mooie, echte plak kaas is en niet zo’n vies plastic-achtig ding! Ook was ik heel benieuwd naar de smaak van de saus. Verder zit er nog een kaartje in met wat informatie, serveertips en de bereidingswijze.

The Burger van Vleems Food

Bereiding
Ik heb The Burger nog extra getopt met wat sla en tomaat. Ik wilde niet te veel toevoegen om nog goed de smaken te kunnen proeven. De bereiding is inderdaad makkelijk en zo gedaan. Na het snijden van de tomaat en het broodje, heb ik deze op de grillpan gelegd tot het mooie grill lijntjes kreeg. Daarna heb ik op dezelfde grillpan de burger gebakken, aan het einde heb ik nog even de kaas kort meegebakken (vind ik zelf altijd lekker). Ondertussen heb ik de saus en de sla op het broodje gelegd waarop ik de burger deed en deze aftopte met de uitjes en tomaat. Het bovenste broodje erop en klaar is mijn burger!

The Burger van Vleems Food

Smaak
The Burger zag er damn tasty uit en ik nam dan ook snel mijn eerste hap. Deze was heerlijk en ik kan dan ook zeggen dat The Burger geweldig smaakt voor iets wat al bijna kant en klaar is! De gebakken uitjes geven een lekkere crunch, je proeft dat de burger goed rundvlees is en dat je echte kaas eet. En ook niet onbelangrijk is dat de burger goed vult. Oh en  de saus waar ik zo benieuwd naar was smaakt echt super lekker, mensen van Vleems Food kan ik die ook los kopen?

The Burger van Vleems Food

Conclusie
Dat heb ik denk ik al verklapt bij de smaak, ik ben fan! Ik vind het super om zelf burgers te maken en oh wat zijn die altijd lekker maar zo af en toe wat comfort food of als easy lunch is The Burger een goede optie. Ik ga eens kijken of ze hem hier al ergens in de supermarkt hebben. Thanks Robert voor de Foodybox, want zonder had ik The Burger nooit leren kennen!

Ook proeven? The Burger van Vleems Food is verkrijgbaar bij de c1000, Hoogvliet en Dirk voor € 2,99.

Kennen jullie The Burger al? En wat is jullie favoriete comfort food?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mirne 25 april 2014 at 07:47

    Ik had hem veel duurder verwacht, goede prijs. :)

  • Leave a Reply