Food, Hotspot

Shoplog: Foodelicious

26 augustus 2014

Afgelopen zaterdag kon ik dan eindelijk zelf het food walhalla aanschouwen, Foodelicious! De mooie delicatessenwinkel van Herman en zijn vrouw Jaime, de 2 reizen heel Europa door op zoek naar de meest lekkere en bijzondere producten. Ook laten zij veel producten op eigen recept maken, hierdoor hebben ze dan ook een uniek assortiment. In dit soort winkels voel ik me altijd net als een klein kind in de snoepwinkel, zoveel lekkers en ik wil alles ruiken, proeven en aanraken. Maar ik heb het netjes gehouden en samen met mijn vriendin hebben we alleen gekocht wat we zochten, oké op de chocolade truffels na dan haha. But you can’t blame us, die zijn ook zo lekker!

Foodelicious Shoplog

Olijfolie proeven bij de Nederlandse oliebaron
Foodelicious is te vinden in het Rotterdamse Blaak aan de Mariniersweg 47. De winkel die gebouwd is vanuit pure passie, smaak en ambacht specialiseert zich in de meest geweldige azijnen en olijfolie’s. Herman wordt dan ook niet voor niets de Nederlandse oliebaron genoemd. De collectie is echt gigantisch en ze helpen je graag om een mooie keuze te maken door het te laten proeven en doordat zij zelf de oliën importeren, betaal je een hele nette prijs voor een flesje unieke olijfolie of azijn.

Foodelicious Winkel Foodelicious Winkel

Een lekkere webshop en verwenpakket
Goed nieuws voor iedereen die niet in de buurt van Rotterdam woont, op de website van Foodelicious kun je ook al het lekkers online bestellen in hun webshop. Sinds kort is er ook een heuse Foodelicious Box, die je voor €34,95 elke 2 maanden krijgt thuis bezorgd. De box zit dan vol met leuke, lekkere en nieuwe producten. Nu ik in de winkel ben geweest en al die lekkernijen heb gezien moet ik me misschien ook maar eens laten verrassen en abonneren op de Foodelicious box!

Foodelicious Shoplog

Mijn vriendin en ik waren op zoek naar een lekkere olijfolie waarin je brood kan dippen met grof zeezout. Na er een aantal geproefd te hebben kozen we de Roma olijfolie en een potje mooi grof zwart zeezout van Falksalt. Het flesje olijfolie kosten €6,50 voor 225 ml en het zeezout  €4,95.

Foodelicious Shoplog

Ook hebben we een flesje vlierbloesemsiroop meegenomen van €3,95. Hier gaan we lekkere drankjes mee maken!

Foodelicious Shoplog

En we hebben ons zelf getrakteerd op deze lekkere kokos truffels! Die echt onwijs lekker zijn (ja we hebben ze al geproefd!). De truffels kosten  €4,95.

Leuk is dat je bij je aankopen ook een aantal recepten kaartjes krijgt! Dus mocht je even geen inspiratie hebben dan weet je toch wat voor lekkers je er mee zou kunnen maken.
Kortom Foodelicious is mijn nieuwe favoriete delicatessenwinkel! :)

Kennen jullie deze oliebron in Rotterdam al?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply