Food, Lifestyle, Personal

Shoplog: Valencia

22 september 2013

Shop

Natuurlijk heb ik ook een aantal leuke en lekkere producten meegenomen uit Valencia. Allemaal food gerelateerd, hoe kan het ook anders! Mijn vriendin heeft nog veel meer geshopt in Valencia, want de Zara en Pull&Bear zijn daar 20% goedkoper. En dan heb je ook nog de rebajas (uitverkoop), dus die was in heaven. Maar hieronder dus de foodies die ik heb meegenomen uit Spanje!

Paella Pan

Deze paella pan heb ik gekocht bij een kraampje naast de Mercado Central. Thuis maak ik weleens paella maar tot nu toe in een normale pan en vanaf nu dus alleen nog maar paella uit de paella pan!

Paella Kruiden

Deze kruiden ken ik al sinds way back en smaken super, zowel me moeder als me oma brachten de kruiden mee uit Spanje als ze er waren geweest. En ik zet de traditie voort!

Arroz de Valencia

Deze moest ik natuurlijk meenemen om uit te proberen, de rijst uit Valencia! Om een lekkere paella of een ander Spaans rijstgerecht te maken.

Patatas Bravas Saus

Afgelopen vakantie heb ik de lekkerste Patatas Bravas ever gegeten! Nu ga ik ze thuis ook proberen te maken met de traditionele salsa dus die smaak zit in ieder geval goed.

Dat was het, niet veel maar allemaal producten die ik echt leuk en lekker vind! Mochten jullie het leuk vinden om te zien wat me vriendin allemaal geshopt heeft, laat het me weten in je comment en misschien komt er een gast shoplog van haar.

Hasta luego!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anna 22 september 2013 at 18:41

  Leuk! Ik ben wel benieuwd naar haar shoplog, ik gok op aankopen bij de Stradivarius, Zara, Pull&Bear of Oysho?!

 • Reply Dita 23 september 2013 at 08:12

  Leuke aankopen heb je gedaan, en ja het lijkt me zeker leuk om een shoplog van je vriendin te zien :)

 • Reply Recept: Paella Marisco | Written by Nick 30 september 2013 at 17:24

  […] De paella dankt zijn naam aan de pan waarin het wordt bereid, de paellera. En aangezien ik een paellera meegenomen heb uit Valencia, wilde ik hem natuurlijk snel in gebruik nemen! En afgelopen weekend […]

 • Reply Caroline 30 november 2017 at 18:47

  Hoi!
  Waar haalde je de salsa? Ook in de food markt daar?
  Alvast bedankt!

 • Leave a Reply