News

Taste the Treasures bij Theebrouwerij

11 augustus 2014

Theebrouwerij’s summer fruits
Deze zomer heeft Theebrouwerij drie heerlijke en zomerse smaken aan zijn assortiment toegevoegd. Deze summer fruit collectie bestaat uit een lekkere zoete bananen thee, een tropische meloen thee en een frisse cactus thee! Echt drie schatten van smaken die je een heerlijk zomergevoel geven of je even laat wanen op een zonnig eiland tussen de palmbomen. Daarom zegt Theebrouwerij zelf ook ‘taste the treasures’. De drie summer fruits kosten 3,95 per stuk.

Theebrouwerij Summer Fruits

Nu ook in Amsterdam
Sinds kort zijn een aantal kant-en-klare thee blends waaronder ook de summer fruits verkrijgbaar in de Van Os Amsterdam store! De winkel vind je op de 3e etage van de Woonmall Villa Arena in Amsterdam.

Theebrouwerij Summer Fruits

Zomerkorting
Wil je 1 van deze zomerse theeën bestellen of je eigen unieke thee ontwerpen? Dan kan dat in de webshop van Theebrouwerij en je hebt vanaf vandaag ook nog eens 10% korting op je gehele bestelling met vouchercode ‘summer’! De korting actie loopt tot en met 24 augustus dus wees er snel bij. :)

Theebrouwerij Summer Fruits

Maak je eigen ice tea
Met de thee van Theebrouwerij kan je ook hele lekkere homemade ijsthee maken! Ideaal voor in de zomer of wanneer je geen zin hebt in een warme kop thee. Een recept voor zelfgemaakt ijsthee vind je hier.

Wat is jouw favoriete thee smaak?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Daniëla 12 augustus 2014 at 16:31

    Mooie foto’s! Ben benieuwd hoe ze proeven :)

  • Leave a Reply