Food, Lifestyle, Personal

Tong Tong Fair 2013

2 juni 2013

Afgelopen vrijdag ben ik samen met mijn vriendin naar de Tong Tong Fair geweest in Den Haag. De Tong Tong Fair is het grootste Indische evenement van de wereld, waar oost en west elkaar ontmoeten. Een heerlijk dagje met voornamelijk eten want daar houden wij indo’s van. Een dag waar je al je zintuigen gebruikt. Ik zit dan ook weer vol inspiratie. Mijn vriendin was er nog nooit geweest en dit was een leuke manier om nog meer over mijn roots te laten zien aan haar. Lekker neuzen en shoppen in de Grand Pasar en het Indonesische Paviljoen, proeven in de Eetwijk bij de tientallen Aziatische restaurantjes en waroengs en overal de sfeer ervaren. Wij hebben een top dag gehad op de Tong Tong Fair en zijn met flink wat tassen vol naar huis gegaan. Later deze week komt er dan ook een Tong Tong Fair shoplog voor jullie.

Tong Tong Fair

Tong Tong Fair

Tong Tong Fair

Tong Tong Fair

Tong Tong Fair

Tong Tong Fair

Tong Tong Fair

Tong Tong Fair

Tong Tong Fair

Tong Tong Fair

Wie van jullie is ook wel eens naar de Tong Tong Fair geweest?

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Kimberly 2 juni 2013 at 08:23

  Misschien dat ik vandaag nog wel een kijkje neem, dacht te zien dat het tot vandaag was 😀

  • Reply Nick 2 juni 2013 at 09:03

   Ja klopt is t/m vandaag!

 • Reply Angelina 2 juni 2013 at 08:43

  Ik had er nog nooit van gehoord, maar ziet er super uit!

 • Reply Marinthe 2 juni 2013 at 17:23

  Ik ben er dit jaar voor het eerst geweest en wat heb ik lekker gegeten!! Ik verlang weer terug naar die heerlijke smaken als ik eraan denk!

 • Reply Menu of Week 22 | Written by Nick 3 juni 2013 at 06:02

  […] Zoals jullie hebben kunnen lezen was ik afgelopen vrijdag op de Tong Tong Fair. En dat betekend ook veel proeven, snacken en lekker eten. Vers fruit, pastei’tjes, […]

 • Reply Recept: Tjendol | Written by Nick 4 juni 2013 at 06:08

  […] voor het eerst zelf gemaakt. De Tjendol is goed gelukt, me vriendin vond hem lekkerder dan bij de Tong Tong Fair. Bedankt tante voor het lenen van de Tjendol zeef, binnenkort ga ik een eigen aanschaffen. Dus laat […]

 • Reply Shoplog: Tong Tong Fair | Written by Nick 5 juni 2013 at 06:03

  […] beloofd zie je hier wat ik allemaal gekocht heb op de Tong Tong Fair. Eigenlijk alleen maar eten maar wat verwacht je anders van een foodie?! Alles bij elkaar valt het […]

 • Leave a Reply